Öğretmen Açıkkollu'nun ölümüne şahit olan koğuş arkadaşı konuştu
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Eylül 3 2018
15 Temmuz’dan sonra gözaltında işkence ile öldürülen Gökhan Açıkkolu’nun polislerin işkencesiyle ölümüne dair yeni bir tanık daha konuştu.
İşkence sonrası şahit olduklarını ve 4-5 Ağustos tarihlerinde yaşananları aktaran şahit, “Kafasında darp izleri vardı, vücudunda darp izleri vardı. Yanımızda ona müdahale eden gözaltında bir doktor vardı. Vefat etti. Arkadaşı kurtaramadık dediler. O gece çok ciddi işkence yapılmış kendisine ve işkence sonunda vefat etti” dedi.
Gözaltında iken şeker krizine girmiş olmasına rağmen İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına götürülen Gökhan Açıkkollu, işkence ile ölümü raporlarla ve otopsi ile de tescillenmişti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!4.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!5.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var
6.İtirafçı, Mehmet Akif Ersoy soruşturmasında Soylu'nun adını da verdi!7.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!8.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi9.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!10.Gökçek mahkeme zoruyla tahliye edildi, şimdi de anahtarları vermiyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







