Nijerya'ya giden patlayıcı yüklü Rus gemisi Güney Afrika'da durduruldu
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazar, Ağustos 26 2018
Nijerya'ya gitmekte olan ve patlayıcı yüklü olduğu belirtilen bir Rus gemisi Güney Afrika'da durduruldu.
Güney Afrika polisi, Lada isimli bir Rus gemisinin durdurulduğunu, gemide yasadışı patlayıcılar ve silahlara rastlandığını açıkladı.
Geminin Nijerya'ya gitmekte olduğu aktarılırken, polis sözcüsü Olwethu Mdabula, "Geminin tehlikeli yük taşıdığından haberdarız, gemide patlayıcılar ve silahlar var" diye konuştu.
Konuyla ilgili detay verilmezken, silahların kime götürüldüğü bilinmiyor.
Polis açıklamasında konunun "Çok hassas bir mesele olduğu" söylendi. Habere göre gemi gelen ihbar üzerine arandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bomba Kulis: ''Hakan Fidan görevden alınacak. Yerine kim gelecek?''3.Ufuktaki operasyonun şifreleri AKP'li Tayyar'dan: Başkan yardımcısı sevgilisini kamu kurumuna aldırıyor4.Avrupa'da Barış Boyun suç örgütüne kapamlı operasyon!5.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!
6.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var7.İtirafçı, Mehmet Akif Ersoy soruşturmasında Soylu'nun adını da verdi!8.Gökçek mahkeme zoruyla tahliye edildi, şimdi de anahtarları vermiyor!9.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!10.Bu kez İzmit'e İHA düştü.

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER

Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine...

Bomba Kulis: ''Hakan Fidan görevden alınacak. Yeri...

Ufuktaki operasyonun şifreleri AKP'li Tayyar'dan: ...

Avrupa'da Barış Boyun suç örgütüne kapamlı operasy...

Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında kara...


