Netflix'ten büyük ayıp: Terim belgeselinde Hakan Şükür ve Arif Erdem’i sansürledi
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Eylül 16 2022
Kamuoyunun uzun süredir beklediği Fatih Terim belgeseli bugün yayına girdi. Belgeselde Hakan Şükür ve Arif Erdem’in olmaması sosyal medyada gündem oldu.

Netflix’te bugün yayına giren Fatih Terim belgeselinde 1996-2000 yılları arasındaki görüntülerde Hakan Şükür ve Arif Erdem’e yer verilmediği ortaya çıktı.

‘Kral’ lakaplı Milli oyuncu Şükür, 1995-2000 yılları arasında 155 kez giydiği Galatasaray formasıyla 119 kez fileleri havalandırmıştı. Bu yıllarda Galatasaray 4 kez üst üste şampiyon olmuş, UEFA kupasını da müzesine götürmüştü.

Hizmet Hareketi ile irtibatlı olduğu suçlamasıyla hakkında soruşturma başlatılan ve ABD’de yaşayan Hakan Şükür, AKP’den milletvekilli seçilerek TBMM’de görev yapmıştı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!4.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi5.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!
6.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!7.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!8.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var9.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var10.İtirafçı, Mehmet Akif Ersoy soruşturmasında Soylu'nun adını da verdi!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







