Muhtar kendisine rakip olan oğlunu evlatlıktan reddetti
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Şubat 6 2019
Bursa’nın Orhangazi ilçesi Heceler köyü muhtarlığına ikinci defa aday olan Ali Sevinç, kendisine rakip çıkan oğlu Zafer Sevinç’i evlatlıktan reddettiğini duyurdu.
Sözcü'den Ali Ataş'ın haberine göre aynı zamanda Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığını yürüten 64 yaşındaki Ali Sevinç, köy muhtarlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.
Ancak Ali Sevinç'in karşısına bu defa 34 yaşındaki oğlu Zafer Sevinç çıktı.
Ali Sevinç, oğluna çok kızgın olduğunu belirterek şunları söyledi: "Benim öyle bir oğlum yok. Evlatlıktan da reddettim. Zaten bir yıldır görüşmüyoruz. Karşıma aday olarak çıktı. Bakalım kazanabilecek mi? Seçmen sayısı 210 olan köyde muhtarlık için sekiz aday var. Bakalım kim kazanacak".
31 Mart'taki yerel seçimlerde 237 nüfusa sahip köyde 199 seçmen oy kullanacak.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ufuktaki operasyonun şifreleri AKP'li Tayyar'dan: Başkan yardımcısı sevgilisini kamu kurumuna aldırıyor2.Bomba Kulis: ''Hakan Fidan görevden alınacak. Yerine kim gelecek?''3.Habertürk'ün eski GYY Veyis Ateş adliyeden uyuşturucu testine gönderildi!4.Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldırı: Durumu kritik!5.Avrupa'da Barış Boyun suç örgütüne kapamlı operasyon!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







