Milletvekili'nin kayıp saati AKP medyasıyla kavga çıkardı
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Çarşamba, Mart 27 2019
Lüks tutkusu milletvekilli seçildiği günden bu yana AKP'li Kenan Sofuoğlu'nun başını ağrıtıyor.

Önce Meclis'in önüne ultra lüks aracı ile gelen, Meclis otoparkı yerine girişe aracını park eden, "Geldiğimi aracımın sesinden tanıyacaklar" diyen Sofuoğlu'nun şimdi de çalınan 560 bin TL değerindeki saati kriz çıkardı.
Saatini Bangkok havalimanında çaldıran Sofuoğlu, sosyal medyadan saatinin bulunması için yardım istedi. Ancak AKP'li En Son Haber sitesi de, "Seçime beş gün kaldı vekil Kenan’ın derdine bak" başlıklı haberiyle Sofuoğlu'nu eleştirdi.
Sofuoğlu'dan ise yanıt gecikmedi ve, "Bu kadar şerefsiz olmayın" karşılığını verdi.
Daha önce de ayaklarını çalışma masasına uzattığı bir fotoğrafı, yardımcılarına 'emir erlerim' dediği bir ifade ile sosyal medyadan paylaşan ve sonrasında gelen tepkiler nedeniyle özür dileyerek fotoğrafı kaldıran Sofuoğlu, kendisine 'Senatör Kenan Sofuoğlu' kartı basması nedeniyle de tepki görmüştü.

Saatiyle ilgili üretici firmadan sosyal medya üzerinden yardım isteyen Sofuoğlu, saatinin fotoğrafını paylaştı ve ÇALINDI! notu düştü.
"Hublot özel üretim ve dünyada sadece 100 tane var bu da 01. HUBLOT Turkey benim için özel üretmişti ama geçen hafta Bangkok havalimanında çalındı!!! Umarım Hublot bulmam için bana yardım eder" diye yazınca Sofuoğlu, En Son Haber'in eleştirel başlığı da beraberinde geldi.
Sofuoğlu ve haber sitesi arasındaki tartışma bir süre devam etti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasını anlattı: 'Ağlamaya başladı hepimiz etkilendik'2.Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsrail'e verdim"3.Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatlamıştı!4.Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor5.Tutuklandı: Ela Rümeysa Cebeci ifadesinden sonra nezarete alındı!
6.Geri dönüyor: İngiltere'den AB ayrılık sürecinde bazı başlıklarda dönüş!7.Savaşa hazırlanıyor: Almanya 50 milyar avroluk dev bütçe onayı8.Soylu'nun 'sağ kolu' da aralarında: 235 emniyet müdürü emekli edildi9.Seçimin ayak sesleri: YSK Başkanı'nından saraya sürpriz ziyaret10.Adliyedeki büyük soygunda sıcak gelişme!

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasın...

Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsra...

Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatl...

Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor

Tutuklandı: Ela Rümeysa Cebeci ifadesinden sonra n...


