MHP'li Çetinkaya: Yollar yetmez saray da kapatılmalı


Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) ve kapanan yollardaki adaletsizliği soran MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, geciken adaletin ve yasa tanımayanların bir kere daha Ankaralıları çileye mahkum edeceğini söyledi.

AOÇ planının iptali ile yaşananların trajikomik bir hal aldığına dikkat çeken Çetinkaya yaptığı yazılı açıklamada, "AOÇ planı başlı başına bir tartışma konusu olarak yıllardır Ankara'mızın gündemini teşkil ediyor. Maalesef bu sonucun doğacağını bile bile hak hukuk tanımadan, gereken yasal düzenlemeler yapılmadan atılan yanlış adımların neticesi yine Ankaralı hemşehrilerimize zulüm olarak döndü. İdari mahkemenin verdiği kararı uygulayarak açılan yolları kapatan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, aynı AOÇ planı içerisindeki Beştepe'deki sarayı da bir an evvel tahliye ettirip, kullanıma kapatmaya davet ediyorum." dedi.

"YARGI KURALLARINA UYULMALI"

Çetinkaya, bir hukuksuzluk söz konusuysa, herkesin bu yargı kurallarına uyması gerektiğine işaret ederek, "Burada yanlış yürütülen süreçlerden kaynaklanan bir cezai müeyyide varsa bunu sadece Ankaralı vatandaşlarımıza fatura etmek hiç de adil bir davranış değildir. Ne yazık ki maalesef geciken adalet Ankaralıları bir kere daha çileye mahkum ediyor. Burada yaşadığımız geciken adaleti manidar buluyorsak; plan iptalinden dolayı kaçak duruma düşen Beştepe'deki saray açıkken, sadece o yolları kapatmak da vatandaşlara eziyet ve haksızlık olur. Bu yöntemi tercih eden Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin tutumu da sadece şovdan ibarettir. Bu da asla doğru değildir." sözlerini kaydetti. CİHAN
<< Önceki Haber MHP'li Çetinkaya: Yollar yetmez saray da kapatılmalı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER