Metin Külünk'ten erken seçim çıkışı: Rahatlama olmazsa....
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazartesi, Eylül 16 2024
Eski AK Parti MYK üyesi Metin Külünk, "Milletimizin sofrasının rahatlatılması gerekiyor. Bunu görmeliler. 2025'te ülke ekonomik olarak rahatlamazsa sandığın baskısı artar" dedi.

Siyasette 'erken seçim' tartışmaları sürüyor. CHP lideri Özgür Özel ve YRP lideri Fatih Erbakan sık sık erken seçimle ilgili çıkışlar yapıyor. Hükümetten henüz bir açıklama gelmedi ancak eski AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk katıldığı canlı yayında bu konuya dair dikkat çekici bir çıkış yaptı. Külünk, "2025'te ülke ekonomik olarak rahatlamazsa sandığın baskısı artar" diyen Külünk, ekonomi ve adalet konusundaki tartışmaların bitirilmesi gerektiğini ifade etti.
'GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ DEĞİL'
'SERVET VERGİSİ DENDİĞİNDE HOPLAYACAKLAR'
'10 BİN TL KAHVE PARASI VEREN ŞIMARIKLAR'
Bir gün evden çıktım, 70 yaşındaki bir hanımefendi beni çevirdi. Elini açıtı fileyi gösterip 'Bak 7 tane armut aldım' dedi. Bir tarafta 7 tane armut alabilen bir hanımefendi, diğer tarafta oturdukları lüks restoran ve kafelerde 5-6-7 kişilik 10 bin TL kahve parası veren şımarıklar. Bu şımarıkların sermaye kaynaklarının bu ülkeye karşı sermaye zorunluluğu vardır.
Biz bütün yükün nüfusun yüzde 50'lik-60'lık kesimine yükleyeceğimi
Külünk'ün açıklamasından satır başları:
"2025'te ülke ekonomik olarak rahatlamazsa sandığın baskısı artar. Bu koşullarda erken seçime gidilip gidilmeyeceği kararını verecek kişi Sayın Cumhurbaşkanımızın kendisidir. Kendisinin bir liderlik aritmetiği vardır. Hesabını kitabını yapar ona göre kararını verir. Ankara'daki arkadaşlarımız sokak sizin gördüğünüz gibi değil. İstatiksel rakamlar sizi aldatmasın. Milletimizin sofrasının rahatlatılması gerekiyor. Bunu görmeliler. Diğer taraftan da adalet üzerindeki tartışmaların bitirilmesi lazım.
Vatandaş ülkenin en zor anında yükü çekiyor tankın altına yatıyor, ülkenin en zor anında bu ülke daha iyi olsun diye konfor alanından vazgeçebiliyor. Ama Türkiye'de servetin büyük bir kısmını kontrol eden kesim elini taşın altına koymayacak. Servet vergisi dendiğinde hoplayacaklar. İstanbul'da 15 bin TL ile yaşlı bir çiftin geçinebilmesi mümkün mü?
Bir gün evden çıktım, 70 yaşındaki bir hanımefendi beni çevirdi. Elini açıtı fileyi gösterip 'Bak 7 tane armut aldım' dedi. Bir tarafta 7 tane armut alabilen bir hanımefendi, diğer tarafta oturdukları lüks restoran ve kafelerde 5-6-7 kişilik 10 bin TL kahve parası veren şımarıklar. Bu şımarıkların sermaye kaynaklarının bu ülkeye karşı sermaye zorunluluğu vardır.
Biz bütün yükün nüfusun yüzde 50'lik-60'lık kesimine yükleyeceğimi
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.F-16'ların vurduğu İHA hakkında şok bilgi: Ankara yakınlarına kadar ulaşmış2.Avustralya'daki terör saldırısında ilginç detaylar ortaya çıktı!3.KHK'lılar Ankara'da adeletsizliği haykırdı: Zeytinyağı almak bile terör suçu oldu...4.Esad ve eşi Esma Esad Rusya'da ne yapıyor? Ayrıntılar ortaya çıktı...5.Tayyar fitili ateşledi: Öyle biri var ki, iddialar Mehmet Akif Ersoy'unkinden daha ağır...
6.ABD'de kırmızı alarm: 'Bir dizi bombalı terör saldırısı önlendi'7.Konut sahibi olanlar dikkat! TCMB araştırma sonucu şok sonuç!8.Konya hazır mı?9.Mahkeme karar verdi: AKP’li eski milletvekili Hüseyin Kocabıyık hakkında tahliye!10.Türkiye 'adaletsizlik rekoru' kırdı, AİHM tescil etti: 2 bin 420 kişi için daha hak ihlali kararı

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

ŞERİF ALİ TEKALAN

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

F-16'ların vurduğu İHA hakkında şok bilgi: Ankara ...

Avustralya'daki terör saldırısında ilginç detaylar...

KHK'lılar Ankara'da adeletsizliği haykırdı: Zeytin...

Esad ve eşi Esma Esad Rusya'da ne yapıyor? Ayrıntı...

Tayyar fitili ateşledi: Öyle biri var ki, iddialar...


