Mersin, Hatay ve Adana’da sürpriz yok: İsimler MYK’dan PM’ye indi
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Ocak 10 2024
CHP MYK toplantısının ardından 31 Mart yerel seçimleri için Hatay’da Lütfü Savaş, Adana’da Zeydan Karalar, Mersin’de ise Vahap Seçer'in isimleri kabul edildi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin bugün yapılan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında 31 Mart Yerel Seçimleri’nde aday olacak isimlerin önemli bir kısmının netleşmesi bekleniyordu.
Gerçek Gündem'de yer alan habere göre herkes en çok merak ettiği beş büyükşehir belediye başkanlığı (Hatay, Adana, Antalya, Mersin ve Aydın) bugünkü MYK’da gündeme geldi.
Gerçek Gündem’in edindiği bilgilere göre, Hatay, Adana ve Mersin’in adayları MYK toplantısında netleşerek Parti Meclisi’ne indirildi.
Hatay’da Lütfü Savaş, Adana’da Zeydan Karalar, Mersin’de ise Vahap Seçer eğer Parti Meclisi’nden de onay alırsa 31 Mart’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı olarak seçimlere girmesi netleşecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ufuktaki operasyonun şifreleri AKP'li Tayyar'dan: Başkan yardımcısı sevgilisini kamu kurumuna aldırıyor2.Bomba Kulis: ''Hakan Fidan görevden alınacak. Yerine kim gelecek?''3.Habertürk'ün eski GYY Veyis Ateş adliyeden uyuşturucu testine gönderildi!4.Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldırı: Durumu kritik!5.Avrupa'da Barış Boyun suç örgütüne kapamlı operasyon!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







