Meral Akşener'in basın danışmanı Murat İde'nin görevine son verildi...
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Kasım 3 2023
İYİ Parti lideri Akşener'in basın danışmanı İde'nin görevine son verildi. Kararı, Parti Sözcüsü Zorlu, sosyal medyadan duyurdu. İde'nin ilk yorumu "Ben de şaşkınım. olabilir ama uzun yıllardır birlikteydim. Bunu sayın Akşener'den duymak isterdim" oldu.
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Genel Başkan Meral Akşener'in basın danışmanı Murat İde'nin görevine son verildiğini duyurdu.
Zorlu'nun paylaşımı şöyle:
"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in Basın Danışmanlığı görevini yürüten Sayın Murat İde’ye bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar ve katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki meslek yaşamında başarılar dileriz."
İDE'DEN İLK YORUM
Halk TV'de Yeni Bir Sabah programını sunan gazeteci İsmail Küçükkaya, görevden alınan İde'nin ilk yorumunu paylaştı. Küçükkaya, İde'nin kendisine "Ben de şaşkınım. olabilir ama uzun yıllardır birlikteydim. Bunu sayın Akşener'den duymak isterdim" dediğini aktardı. İde, neden görevden alındığını ise bilmediğini söyledi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ufuktaki operasyonun şifreleri AKP'li Tayyar'dan: Başkan yardımcısı sevgilisini kamu kurumuna aldırıyor2.Bomba Kulis: ''Hakan Fidan görevden alınacak. Yerine kim gelecek?''3.Habertürk'ün eski GYY Veyis Ateş adliyeden uyuşturucu testine gönderildi!4.Avrupa'da Barış Boyun suç örgütüne kapamlı operasyon!5.ESK Müdürü'ne suç duyurusu

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







