Lucescu'nun heykelini diktiler
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Temmuz 31 2015
Shakhtar Donetsk, 70. yaş gününü kutlayan Mircea Lucescu'ya unutamayacağı bir hediye verdi

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu 70. yaş gününü kutlarken, kulüp kendisine unutamayacağı bir hediye verdi. Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştırdıktan sonra gittiği Ukrayna ekibinde 11 yıldır görev yapan deneyimli çalıştırıcının heykeli dikildi.

Turuncu-siyahlıların evi olan Donetsk'teki Donbass Arena'nın önüne, bir Lucescu heykeli konduruldu. Brozdan yapılan heykelin yaş günü nedeniyle yerleştirildiği, Ülkedeki karışıklıklar nedeniyle maçlarını Lviv'de oynayan Shakhtar'ın Donetsk'e dönmesinin ardından daha büyük boyutlardaki bir versiyonunun ise törenle açılacağı duyuruldu.
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Shakhtar Donetsk'in başında UEFA Kupası'nı kazanan Lucescu, sekiz kez de ligde şampiyonluk sevinci yaşadı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı2.Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olmaktan şikayetçiler!3.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!4.İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık ve enflasyondan şikayetçi5.İşte en pahalısı: Katlanabilir iPhone geliyor!
6.Mehmet Akif Ersoy ne anlattı? 3 Saat süren ek ifadenin ardından cezaevine gönderildi7.Trump, Venezuela'da uyuşturucu teknelerinin limanını vurduklarını açıkladı8.ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını deprem için uyardı9.Flaş gelişme: Yeniden ifade vermek için adliyeye giden Ersoy itirafçı mı olacak?10.Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı

ERTUĞRUL İNCEKUL

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







