Kuzu ile fotoğrafı çıkan firari Zindaşti CHP’yi tehdit etti
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazar, Mart 10 2019
Eski AKP milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu üyesi Burhan Kuzu ve AKP'li Aliye Uzan ile fotoğrafı ortaya çıkan İranlı firari cinayet zanlısı Naci Şerifi Zindaşti, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’i “Bu tür hareketlerden uzak durun” diyerek tehdit etti.
Kuzu’yla fotoğrafı ortaya çıkan ve uyuşturucu kaçakçısı olduğu öne sürülen Zindaşti, soruşturmanın genişletilmesi gerektiğini söyleyen CHP Grup Başkanvekili Özel’i hedef aldı. Özel ortaya çıkan fotoğraf üzerine “Bu soruşturma bir an önce Burhan Kuzu’ysa Burhan Kuzu, başka bir milletvekili ise başka milletvekilini kapsayacak biçimde bir an önce genişletilmeli ve hukuka sahip çıkılmalıdır. Konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz” demişti.
Artıgerçek’in haberine göre, yayınladığı videoda “Nasıl olsa şantajla işe gelmeye alışmış bir partisiniz. Bu tür hareketlerden uzak durun” diyen Zindaşti, kendisiyle ilgili hiçbir uyuşturucu operasyonu olmadığını ileri sürdü.
Uyuşturucu soruşturmasında ‘şüpheli’ olduğunu aktaran Zindaşti şöyle konuştu:
“Siz ne hakla benim hakkımda konuşuyorsunuz. 2016’da emniyet benim telefonuma el koydu. Burhan Hoca’yla bir resmimiz vardı görüşmemize dair. Nasıl olsa şantajla işe gelmeye alışmış bir partisiniz. Balondan baron üretemezsiniz, boşu boşuna uğraşmayın. Benim dosyam zaten ,‘mışlarla’ dolu olduğu için 2016’dan beri bir soruşturmadır devam ediyor. Yakında da takipsizlikle sonuçlanacağına inanıyorum. Kaçacak göçecek değiliz. Türk adaletine inanıyorum. İlk duruşmada da mahkememe geleceğim.”
Zindaşti ayrıca fotoğrafların bekletilip seçimler için ortaya çıkarıldığını ileri sürdü.
2007’de kızı ve şoförü öldürüldü
Zindaşti ismi ilk olarak, 24 Eylül 2007’de İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde düzenlenen operasyonda 75 kilo eroinle yakalanıp tutuklanmasıyla gündeme geldi. Zindaşti aynı yıl Zekeriya Öz’e bir ifade verdi ve bu ifade sonrasında ‘gizli tanık’ olma şartıyla serbest bırakıldı.
Zindaşti’nin adı daha sonra 2014’te de Büyükçekmece’de pusu kurularak çapraz ateşe tutulan cipte kızı Arzu Şerif Z
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldırı: Durumu kritik!2.AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır, Fas ve Tunus gibi ülkelere gönderilecek3.'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı yanacak?4.Habertürk'ün eski GYY Veyis Ateş adliyeden uyuşturucu testine gönderildi!5.Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...
6.MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine gelene kadar düşürülmedi?7.Bomba Kulis: ''Hakan Fidan görevden alınacak. Yerine kim gelecek?''8.Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul'un listedeki sırası dikkat çekici9.Zehra Kınık'a ödül gibi ceza10.Ufuktaki operasyonun şifreleri AKP'li Tayyar'dan: Başkan yardımcısı sevgilisini kamu kurumuna aldırıyor

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER

Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldır...

AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır...

'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı...

Habertürk'ün eski GYY Veyis Ateş adliyeden uyuştur...

Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...


