Kütahya'da liseye giden çocuk dahil bütün aileye gözaltı!
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Mart 3 2017
İnsan hakları ihlallerinin merkezlerinden biri haline gelen Kütahya'da bir anne, liseye giden oğlu, ve üniversiteyi bırakmak zorunda kalan kızları "haklarındaki aleyhte delil bulununcaya kadar" gözaltına alındı.

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde görevliyken KHK ile kamudan ihraç edilen B.K. 7 aydır tutuklu. KOAH hastası olması ve raporları bulunmasına rağmen 8 kişilik koğuşta 24 kişi tutularak hayatı tehlikeye atılan B.K.'ya yapılan insanlık dışı muamele ailesiyle devam etti.
BÜTÜN AİLESİ GÖZALTINA ALINDI
Tutuklu B.K.'nın eşi ve iki çocuğu da bugün gözaltına alındı. Arama izinleri olduğunu söylereyek B.K.'nın evine giren Emniyet görevlileri, B.K.'nın ev hanımı eşi liseye giden oğlu ve maddi imkansızlıklar nedeniyle üniversiteyi bırakan kızlarını gözaltına alındı. Evde suç unsuru bulunamayınca Emniyet amirinin "etraftan aleylerine delil bulana kadar nezarette tutun" talimatı verdiği öğrenildi.
Şu an bütün aile esir alınmış durumda.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.MHP'ye o il'deki tek belediye başkanı üzerinden operasyon mu çekiliyor?2.Milletvekili şokta: Erdoğan'ın 1994'teki mal varlığını paylaştı diye...3.Emekli Erdoğan Saray'da, emekli vatandaş otogarda!4.Adliyedeki büyük soygunda sıcak gelişme!5.Soylu'nun 'sağ kolu' da aralarında: 235 emniyet müdürü emekli edildi
6.Trump Maduro rejimini terörist ilan etti7.Geri dönüyor: İngiltere'den AB ayrılık sürecinde bazı başlıklarda dönüş!8.Flaş kulis: Yandaş medya Fidan'a kapıları kapattı; Bilal Erdoğan, Erdoğan sonrasına hazırlanıyor9.Testleri pozitif çıkmıştı: Ela Rumeysa Cebeci adliyede10.AKP iktidarı uluslararası hukuku tanımıyor: Nefret operasyonlarında 19 gözaltı kararı

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







