Korona yasağında futbol!
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Mayıs 26 2020
Koronavirüs salgını sebebiyle liglerin iptal edildiği Fransa'nın Strasbourg şehrinde oynanan yerel maçı seyretmek için 400 taraftar akın etti. Polis toplananları dağıtmak için biber gazı kullandı.
Fransa'da en çok Koronavirüs vak'asının görüldüğü bölgelerden biri olan ve "Kırmızı Bölge" ilan edilen Strasbourg şehrinde taraftarlar yasağı deldi.
Neuhof ile Hautepierre arasında oynanan yerel maç, kimsenin beklemediği şekilde seyirci akınına uğradı ve 400 taraftar maçı seyretmek için saha kenarına geldi.

400 taraftarın seyrettiği mücadele, sağlık yetkilileri tarafından "Yasa dışı maç" olarak nitelendirildi. Duruma yerel polis müdahale etti. Polisin taraftarları biber gazı ile dağıttığı anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.
Koronavirüsün en fazla etkilediği ülkelerden birisi olan Fransa'da geçtiğimiz ay alınan karar doğrultusunda profesyonel ligler iptal edilmişti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olmaktan şikayetçiler!2.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı3.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!4.İşte en pahalısı: Katlanabilir iPhone geliyor!5.İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık ve enflasyondan şikayetçi
6.Mehmet Akif Ersoy ne anlattı? 3 Saat süren ek ifadenin ardından cezaevine gönderildi7.Trump, Venezuela'da uyuşturucu teknelerinin limanını vurduklarını açıkladı8.Ünlülere uyuşturucu soruşturması: Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı gözaltına alındı9.ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını deprem için uyardı10.Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı

ERTUĞRUL İNCEKUL

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







