Komşuya 18.7 milyon euroluk otobüs satıldı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Haziran 26 2020
Otokar, Gürcistan Belediye Kalkınma Fonu ile yaklaşık 18.7 milyon euro tutarında ihracat sözleşmesi imzaladı. 175 otobüsün teslimatının 2021 yılı Mart ayına kadar tamamlanacağı belirtildi.
Otokar Otomotiv, Gürcistan Belediye Kalkınma Fonu ile 175 adet otobüs ve bu otobüslerin yedek parça ve eğitimlerini kapsayan yaklaşık 18.7 milyon euro tutarında bir ihracat sözleşmesi imzaladığını duyurdu.
Şirketten KAP’a yapılan açıklamada sipariş ile ilgili teslimatların bu yıl başlaması ve partiler halinde 2021 yılı Mart ayına kadar tamamlanmasının planlandığı belirtildi.
Otokar hisseleri saat 1721’de yüzde 3.18 primle 149.10 liradaydı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı2.ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını deprem için uyardı3.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!4.Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olmaktan şikayetçiler!5.İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık ve enflasyondan şikayetçi
6.Flaş gelişme: Yeniden ifade vermek için adliyeye giden Ersoy itirafçı mı olacak?7.Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı8.Trump, Venezuela'da uyuşturucu teknelerinin limanını vurduklarını açıkladı9.Mehmet Akif Ersoy ne anlattı? 3 Saat süren ek ifadenin ardından cezaevine gönderildi10.İşte en pahalısı: Katlanabilir iPhone geliyor!

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör,...

ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de ya...

Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!

Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olm...

İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık v...


