"Kişi başına 1.000 dolar..."
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Haziran 12 2022
Cumhurbaşkanlığına aday olduğunu açıklayan ve son günlerde daha aktif olarak siyasetin içinde yer alan Genç Parti Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan'dan mülteci sorunu için de farklı bir öneri geldi.
Genç Parti Genel Başkanı olarak katıldığı seçimlerdeki uç vaatleriyle dikkatleri üzerine çeken ve akıllarda yer eden Genç Parti Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan'dan mülteci sorunu için de farklı bir öneri geldi.
Cumhurbaşkanlığına aday olduğunu açıklayan ve son günlerde daha aktif olarak siyasetin içinde yer alan Uzan, mülteci konusuyla ilgili de bir paylaşımda bulundu.
Son dönemde katıldığı farklı YouTube programlarında ve Twitter üzerindeki konuşmalarında siyasete yeniden ısındığının mesajlarını verip medyaya da Ekim ayı ile birlikte terar döneceğini duyuran Uzan, mülteci sorununun kendi görüşüne göre çözümünü ise şu paylaşımla açıkladı:
Mülteci probleminin NET çözümü: Kişi başına 1.000 dolar kapıdan çıkarken verilecek. Bir daha dönmemek üzere gönderilecek. Problem satın alınacak.
İşte Uzan'ın o paylaşımı:
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı2.Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olmaktan şikayetçiler!3.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!4.İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık ve enflasyondan şikayetçi5.İşte en pahalısı: Katlanabilir iPhone geliyor!
6.Mehmet Akif Ersoy ne anlattı? 3 Saat süren ek ifadenin ardından cezaevine gönderildi7.Trump, Venezuela'da uyuşturucu teknelerinin limanını vurduklarını açıkladı8.ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını deprem için uyardı9.Ünlülere uyuşturucu soruşturması: Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı gözaltına alındı10.Flaş gelişme: Yeniden ifade vermek için adliyeye giden Ersoy itirafçı mı olacak?

ERTUĞRUL İNCEKUL

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







