İstiklal Caddesi'ndeki saldırıyla ilgili yeni gelişme
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Mart 24 2016
İstiklal Caddesi'ndeki canlı bomba saldırısıyla ilgili 1 kişi tutuklandı.

İstanbul İstiklal Caddesi'ni kana bulayan saldırıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, canlı bomba Mehmet Öztürk ile irtibatlı olduğu öne sürülen Erkan Çapkın Gaziantep'te gözaltına alınarak İstanbul'a getirildi. Erkan Çapkın, İstanbul'da çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öztürk'ün kardeşleri Gökhan ve Yaşar Öztürk ise Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldırı: Durumu kritik!2.AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır, Fas ve Tunus gibi ülkelere gönderilecek3.'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı yanacak?4.Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...5.MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine gelene kadar düşürülmedi?
6.Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul'un listedeki sırası dikkat çekici7.Habertürk'ün eski GYY Veyis Ateş adliyeden uyuşturucu testine gönderildi!8.Zehra Kınık'a ödül gibi ceza9.Ünlü isimlere uyuşturucu operasyonu: Listede kimler var?10.Bomba Kulis: ''Hakan Fidan görevden alınacak. Yerine kim gelecek?''

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER

Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldır...

AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır...

'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı...

Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...

MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine ...


