İşte Sarıgün'ün serbest bırakılma gerekçesi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Nisan 24 2019
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, Ankara Çubuk'ta linç girişimi esnasında Kılıçdaroğlu’na yumruk atan Osman Sarıgün’ün serbest bırakılma gerekçesini açıkladı.

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Çelik, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na saldırı olayında meczup Osman Sarıgün Adli Kontrol kapsamında salıverildi! Çubuk Başsavcısı “tutuklama koşulları var ama Osmanımın sağlık durumu tutukluluk için elverişli değil” diyerek tutuklama isteminde bulunmamış! Yuh artık!..” ifadelerini kullandı.
ÇELİK: İLGİLİLERDEN HESAP SORACAĞIZ
Celal Çelik sözlerini şöyle sürdürdü:“CMK 100. Maddede 24.11.2016 tarihinde yapılan yasa değişikliği ile vücut dokunmazlığına karşı işlenen suçlarda tutuklama engeli ortadan kaldırıldığı halde tutuklama olmaması yargının ne denli tarafsızlıktan uzak olduğunu ortaya koymuştur!.. İlgililerden de hesap soracağız!...”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara Çubuk ilçesine bağlı Akkuzu Köyü'nde şehit cenazesinde düzenlenen saldırıda yumruk attığı tespit edilen Osman Sarıgün gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartı ile dün serbest bırakılmıştı.
SARIGÜN, AKP ÜYESİ
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) sözcüsü Ömer Çelik, Sarıgün'ün AKP üyesi olduğunu ve kesin ihraç talebi ile disipline sevk edildiğini açıklamıştı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.F-16'ların vurduğu İHA hakkında şok bilgi: Ankara yakınlarına kadar ulaşmış2.Avustralya'daki terör saldırısında ilginç detaylar ortaya çıktı!3.KHK'lılar Ankara'da adeletsizliği haykırdı: Zeytinyağı almak bile terör suçu oldu...4.Esad ve eşi Esma Esad Rusya'da ne yapıyor? Ayrıntılar ortaya çıktı...5.Tayyar fitili ateşledi: Öyle biri var ki, iddialar Mehmet Akif Ersoy'unkinden daha ağır...
6.ABD'de kırmızı alarm: 'Bir dizi bombalı terör saldırısı önlendi'7.Konut sahibi olanlar dikkat! TCMB araştırma sonucu şok sonuç!8.Konya hazır mı?9.DDK'dan istifa eden Furkan Torlak Cem Küçük'ün iddialarına yanıt vermeye çalıştı10.Mahkeme karar verdi: AKP’li eski milletvekili Hüseyin Kocabıyık hakkında tahliye!

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

ŞERİF ALİ TEKALAN

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

F-16'ların vurduğu İHA hakkında şok bilgi: Ankara ...

Avustralya'daki terör saldırısında ilginç detaylar...

KHK'lılar Ankara'da adeletsizliği haykırdı: Zeytin...

Esad ve eşi Esma Esad Rusya'da ne yapıyor? Ayrıntı...

Tayyar fitili ateşledi: Öyle biri var ki, iddialar...


