İşte Süper Lig'de şampiyonluk düğümünü çözecek maçların hakemleri
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Mayıs 23 2024
Şampiyonluk düğümünün çözüleceği Konyaspor - Galatasaray ve Fenerbahçe - İstanbulspor maçlarının hakemleri açıklandı.

Süper Lig'de şampiyonluk düğümü çözülecek: Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarının hakemleri belli oldu
Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında şampiyonluk düğümü çözülecek.
Geçtiğimiz hafta evinde Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen Galatasaray'ın ezeli rakibiyle arasındaki puan farkı 3'e inmişti.
Konyaspor deplasmanına çıkacak olan Galatasaray, son hafta berabere kalması ve yenmesi durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Yenilmesi ve Fenerbahçe'nin İstanbulspor'u yenmesi durumunda ise Sarı lacivertliler şampiyonluğunu ilan edecek.
Son hafta şampiyonluk düğümünün çözüleceği maçların hakemleri ise açıklandı.
Konyaspor - Galatasaray maçını Tugay Kaan Numanoğlu,
Fenerbahçe - İstanbulspor maçını ise Volkan Bayarslan yönetecek.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasını anlattı: 'Ağlamaya başladı hepimiz etkilendik'2.Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsrail'e verdim"3.Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatlamıştı!4.Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor5.Tutuklandı: Ela Rümeysa Cebeci ifadesinden sonra nezarete alındı!
6.Geri dönüyor: İngiltere'den AB ayrılık sürecinde bazı başlıklarda dönüş!7.Savaşa hazırlanıyor: Almanya 50 milyar avroluk dev bütçe onayı8.Soylu'nun 'sağ kolu' da aralarında: 235 emniyet müdürü emekli edildi9.Seçimin ayak sesleri: YSK Başkanı'nından saraya sürpriz ziyaret10.Adliyedeki büyük soygunda sıcak gelişme!

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasın...

Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsra...

Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatl...

Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor

Tutuklandı: Ela Rümeysa Cebeci ifadesinden sonra n...


