İsrail'den ateşkese ret: Savaş kabinesi 'saldırılara devam' dedi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Mayıs 7 2024
Hamas’ın Mısır ve Katar’ın Gazze için ateşkes önerisini kabul etmesinin ardından İsrail Savaş Kabinesi toplandı. Kabinede oy birliği ile Refah’taki saldırılara devam kararı alındı.
İsrail Devlet televizyonu KAN’ın haberine göre; Hamas’ın Mısır ve Katar’ın Gazze için ateşkes önerisini kabul etmesinin ardından, İsrail Başbakanlık Ofisi, Savaş Kabinesi’nin oy birliği ile Refah’taki saldırılara devam kararı aldığını bildirdi.
Başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada, 'Hamas'ın kabul ettiği ateşkes teklifinin İsrail'in taleplerinin uzağında kaldı. Ancak kabul edilebilir anlaşmaya varmak için bir heyet gönderilecek' ifadelerine yer verildi.
AŞIRI SAĞCI BEN-GAVIR'DEN 'SALDIRI' ÇAĞRISI
Öte yanda, İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, Hamas’ın Mısır ve Katar’ın Gazze Şeridi'nde ateşkes anlaşması önerisine onay verdiği açıklamasına rağmen Refah’a kara saldırısı çağrısında bulunmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Hamas'ın oyunlarının tek bir cevabı var: Derhal Refah'a saldırı emri!'' ifadelerini kullanmıştı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olmaktan şikayetçiler!2.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı3.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!4.İşte en pahalısı: Katlanabilir iPhone geliyor!5.İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık ve enflasyondan şikayetçi
6.Mehmet Akif Ersoy ne anlattı? 3 Saat süren ek ifadenin ardından cezaevine gönderildi7.Trump, Venezuela'da uyuşturucu teknelerinin limanını vurduklarını açıkladı8.Ünlülere uyuşturucu soruşturması: Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı gözaltına alındı9.ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını deprem için uyardı10.Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı

ERTUĞRUL İNCEKUL

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







