İmamoğlu’na ve Trabzonlulara “Yunan” diyen AKP’li Göksu, kendi sözlerine erişim yasağı getirtti
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Mayıs 17 2019
AKP’li Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AKP Grubu Başkanvekili Tevfik Göksu kendi açıklamasına internette erişim engeli getirtti
AKP’li Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AKP Grubu Başkanvekili Tevfik Göksu’nun İmamoğlu üzerinden Trabzonlular ile ilgili “Yunan” açıklaması büyük tepki toplamıştı. Göksu’nun talebiyle haberlerin yer aldığı linklere erişim engeli getirildi.
Katıldığı bir iftar programında konuşan Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan daha sonra da mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu’na tepki gösterdi.
İmamoğlu’nun kazanmasına en çok Yunan medyasının sevindiğini ifade eden Göksu daha sonra İmamoğlu’nun nereli olduğunu iftar programına katılan vatandaşlara sordu. Vatandaşlardan “Trabzon” cevabını alan Göksu “E hesap başka” dedi.
Göksu, haberin internet sitelerinde yayınlanması üzerine İstanbul Bakırköy 6. Sulh Ceza Hakimliğine başvurdu. Haberin bulunduğu linklere “erişim engellemesi” istedi.
Göksu’nun avukatının, erişim engellemesi istenilen linklerle ilgili “Göksu hakkında gerçek dışı ithamlar ve hakaretler içeren, kişilik haklarına saldırı” mahiyetinde yayın içeriği olduğu iddia edildi. Mahkeme ise Göksu’nun talebini kabul ederek haberlere erişimin engellemesine kararını verdi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi4.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!5.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!
6.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var7.İçişleri Bakanlığı açıkladı: İzmit'te düşen İHA Rusya'ya ait8.Murat Çalık'a kritik müdahale!9.Uyuşturucu soruşturması: Kasım Garipoğlu’nun mal varlığına el konuldu10.Operasyonlara 'siyasi' diyen Serkan Toper hakkkında 'etkin pişmanlık' iddiası!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







