İki bombacının ilginç benzerliği kafalarda soru işareti oluşturdu

Okuma Süresi 1 dkYayınlanma Perşembe, Temmuz 23 2015
Suruç'taki katliamla Diyarbakır'da HDP mitingini kana bulayan saldırı arasında irtibat bulunduğuna dair iddialar giderek güçleniyor.
İki bombacının ilginç benzerliği kafalarda soru işareti oluşturdu

Canlı bomba Ş. Abdurrahman A. ile Diyarbakır'da HDP mitingine bomba koyan Orhan G.'nin ilginç ortak özellikleri var.

Diyarbakır bombacısı Orhan G. de, Suruç'taki canlı bomba Ş. Abdurrahman A. da 20 yaşında ve Adıyaman nüfusuna kayıtlı.

İkisinin de ailevi problemleri var. Orhan G, babasının sonraki eşiyle sıkıntılar yaşamış. Abdurrahman A'nın ise anne ve babası ayrı.  

A'nın ağabeyinin bir çay ocağında çalıştığı, G'nin Suriye'ye gitmeden önce bu mekâna sürekli gelip gittiği, hatta iki gencin arkadaş olduğu belirtiliyor.

İkisinin ailesi de saldırılardan aylar önce Emniyet'e başvurmuş, A. ve G.'nin aynı yerden yönlendirildiği iddia ediliyor. Zaman

Bu haberler de ilginizi çekebilir