Havuz Medyası muhabirden AKP'ye Suriye eleştirisi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Eylül 5 2018
Suriye'de görev yapan Havuz Medyasından Yeni Şafak muhabiri Yılmaz Bilgen, İdlib’e operasyon gündemdeyken ‘Türk yetkililerin bölgede yanlışlar yaptığını’ savundu
Havuz medyasından Yeni Şafak muhabiri Yılmaz Bilgen, İdlib’e operasyon gündemdeyken ‘Türk yetkililerin bölgede yanlışlar yaptığını’ savundu. “İdlib’de sıkıştık kaldık” diyen Bilgen, attığı tweet'lerde "Hem Suriye hem de Türkiye'ye yazık oldu/oluyor” ifadesini kullandı. Bilgen ayrıca, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanlarından Adnan Tanrıverdi’ye son 3 yıldır Suriye bölgesinde ‘yaşanan olumsuzlukları’ anlattığı iddiasını dile getirirken ifadelerinin devamında "Devlet söylediklerimize değer vermedi ve bir de yanlış bilgi vermek gibi ithamlara maruz kaldım. Hatta susmam konusunda tehdit edildim” dedi.
Yeni Şafak muhabiri Yılmaz Bilgen, sosyal medya hesabından İdlib konulu bazı mesajlar paylaştı.
Bilgen’in paylaştığı mesajlar şöyle:
"Haseke, Rakka, Deir El Zor, Süleyman Şah Türbesi, Türkmendağı, Halep, Munbic, Guta, Humus, Dera, Hama birer birer düştü.
Türkiye'de tüm bu süreçlerin asli aktörü olan resmi görevliler halen iş başında ve üstelik terfi ediyorlar.
Hem Suriye hem de Türkiye'ye yazık oldu/oluyor.
Şahsım bilfiil Sayın Erdoğan'ın danışman kadrosuna başta Adnan Tanrıverdi olmak üzere son 3 yıldır defalarca olan biten olumsuzlukları anlattım.
Devlet söylediklerimize değer vermedi ve birde yanlış bilgi vermek vb ithamlara maruz kaldım.
Hatta susmam konusunda tehdit edildim.

Gelinen noktada PKK devlet oldu.
Muhalifler bitti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı2.Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olmaktan şikayetçiler!3.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!4.İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık ve enflasyondan şikayetçi5.İşte en pahalısı: Katlanabilir iPhone geliyor!
6.Mehmet Akif Ersoy ne anlattı? 3 Saat süren ek ifadenin ardından cezaevine gönderildi7.Trump, Venezuela'da uyuşturucu teknelerinin limanını vurduklarını açıkladı8.ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını deprem için uyardı9.Flaş gelişme: Yeniden ifade vermek için adliyeye giden Ersoy itirafçı mı olacak?10.Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı

ERTUĞRUL İNCEKUL

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







