Hastalanan Albayrak'ı korona karantinasında dolandırmışlar
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazar, Nisan 19 2020
Koronavirüs testi pozitif çıkan ve tedavi sonrası hastalığı atlatan Galatasaray İkinci Başkanı Albayrak, Terim'in de koronavirüsten hastaneye kaldırıldığını öğrendiğinde çok üzüldüğünü ve "Acaba benden mi geçti?" diye düşündüğünü anlattı. Albayrak tedavi görürken yaşadığı dolandırıcılık olayını da anlattı.
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı ve koronavirüs tedavi sürecini anlattı. Sürecin psikolojisini çok etkilediğini söyleyen Albayrak, çocuklarının da koronavirüse yakalandığı anları anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in hastaneye yatması sonrası kendisini suçlu hissettiğini söyleyen Albayrak, bu süreçte kendisine destek verenleri de andı:
'Sahilde gezenlere çok kızıyordum'
Teşhis konduğunda yaşadıklarımı anlatamam. Bir kuş kafesine girdik sanki. Kapıyı kapattılar, küçücük bir odada bizi bırakıp gittiler. Çok kötü şeyler düşündüm, TV başındaki insanlara buradan saygılar sunuyorum. Kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama o anda şeritler geçiyor kafanızdan. Başka bir hastalıktan yatarsınız tedavisi doktoru bellidir ama bu öyle bir şey değil.
14 gün aynı odada kaldım. Camınız dahi açılmıyor. O zaman çok kızıyordum, oluk oluk insanlar sahilde geziyordu. "Yapmayın, kendinizi yakıyorsunuz’" diye kendi kendime konuşuyordum. İnsanlar hala bunun farkında değil. Biz bunu yeneceğiz ama ne olur büyüklerimize, devletimize güvenelim. TV’lerde yüzlerce hocalarımız, doktorlarımız çıkıyor. Onların söylediklerine kulak asalım.
Hastaneden bizi 14. günün sonunda çıkartırken eşimi eve gönderdim, hastaneden sonra ilave bir 14 gün daha tamamlamamız söylediler. Buradan Bakırköy sağlık teşkilatına bütün doktorlara çok teşekkür ediyorum. Sağlık çalışanları kahramanlarımızdır bizim, onları ne kadar övsek azdır. Onların hakkını ödeyemeyiz, onları doğuran annelerin ellerinden öpüyorum.
Allah'a şükürler olsun ki hayatımda hiç sigara içmedim, şu anda buradaysam önce Allah’a sonra doktorlara sonra da sigara içmemeye borçluyum bunu.
Fatih (Terim) Hocam ile her gün görüşüyoruz. Hayat devam ediyor. Ligler
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldırı: Durumu kritik!2.AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır, Fas ve Tunus gibi ülkelere gönderilecek3.'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı yanacak?4.Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...5.MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine gelene kadar düşürülmedi?

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER

Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldır...

AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır...

'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı...

Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...

MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine ...


