Hasan Şaş'tan efsaneler arasına girecek yorum
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Kasım 8 2015
Hasan Şaş'ın Çaykur Rizespor Galatasaray maçı sırasında yaptığı yorum büyük yankı uyandırdı.

Futbolun sürprizlerle dolu olduğu ve asla iddialı konuşulmaması gerektiği dün Rize'de bir kez daha görüldü. Çaykur Rizespor, 90+1 ve 90+4'te bulduğu gollerle Galatasaray'ı 4-3 yenerken, Hasan Şaş'ın maç sırasında yaptığı yorumlar büyük yankı uyandırdı.
Çaykur Rizespor'un, uzatmalarda attığı iki golle Galatasaray'ı 4-3 mağlup etmesi futbol sohbetlerinin birinci konusu oldu.
Rize'deki tarihi maç sırasında NTV Spor canlı yayınında yorumlar yapan Hasan Şaş'ın bazı sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
"BU RİZE NASIL GOL ATACAK"
Şaş, karşılaşmada dakikalar 79'u gösterirken, yaptığı yorumda, "Bu Rize nasıl gol atacak diye düşünüyorum. Çünkü ortada bir organize yok, baskı yok, güç yok. Şu 3-2'den nasıl kurtulayım diye bir reaksiyon yok. Sadece güzel güzel oyuncu değişiklikleri var. Kweuke bütün maç boyu 2-3 defa topa dokunabildi" dedi.
Hasan Şaş'ın bu sözlerinden yaklaşık 10 dakika sonra Hasan Şaş'ın, "Nasıl gol atacaklar diye düşünüyorum" dediği Rizespor 4-3 galip geldi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzmana göre açıklama tesadüf değil!2.Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatırladı!3.Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğenine kurşun yağmuru4.Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a gidiyor5.İşkencecilere AYM'den kötü haber: 'İşkence suçlarında ceza ertelenemez'
6.Avrupa endişeli: Oreşnik seyir füzeleri Belarus'ta aktive edildi!7.Ersoy'un etkin pişmanlık oyunu tutmadı: 'Soruşturmaya katkı sağlamadı'8.Türkiye'nin adaletsizlik rekoru: AİHM'nin 2.420 kişi için verdiği ihlal kararı ne anlama geliyor?9.Zelensky görevden ayrılma işareti verdi10.2026'nın ilk günü Yeni Zelanda'da başladı!

ERTUĞRUL İNCEKUL

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzma...

Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatır...

Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğ...

Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü...

İşkencecilere AYM'den kötü haber: 'İşkence suçları...


