Hamdi Yasaman: Fenerbahçe'ye tazminat davası açılmalıydı


Galatasaray Kulübü'nün eski ikinci başkanı Hamdi Yasaman, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın açıklamaları sonrası sarı lacivertli kulübe tazminat davası açılması gerektiğini söyledi.

Galatasaray Kulübü'nün Mali Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulunan Hamdi Yasaman, mevcut yönetimin kulübü iyi yönetemediğini belirtti.

Yasaman, "Kamuoyunda ve Galatasaray camiasındaki görüntü bu yeni yönetimin Galatasaray'ı iyi yönetmediği kanaatindedir. Ben de aynı görüşteyim. Çok fazla hata yapıp Galatasaray yönetiminde zafiyetler meydana getirmiştir. Buradaki sunumda siyasal bir konuşma gibi yeni yatırımları anlattı. Bunların hepsi çok güzel projeler, bunlar yapılsın. Galatasaray çok büyük bir tarih, büyük bir kulüp. İlk önce bu yönetim kurulunun bunları koruması lazım. Bunların başında da bazı demeçlerin, söylemlerin korunması lazım." diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Benim en çok gücüme giden, bir Fenerbahçe Başkanı, Galatasaray'a karşı büyük bir hakarette bulundu. 'Şikeyi Türkiye'ye getiren kulüptür dedi' Galatasaray'ın tarihine baktığınız zaman Türkiye'nin en önemli kurumudur. Buna başkanın cevabı olmadı, neredeyse özür dileyecekti. Biz bunu çok iyi cevaplamamız lazım. Ben hukukçu olarak yönetimde olsaydım bunun çok büyük bir tazminat davası olması lazımdı. Galatasaray'ın markası değeri o kadar büyüktü ki Fenerbahçe bunun altından kalkamazdı. Bunun aksine Galatasaray'ın marka değerini düşüren bir olay. Trabzon maçında Trabzonspor başkanın da verdiği demeçte bunun devamı oluyor. Galatasaray'ı suçlamışlardır yine. Maçı veren kendileridir. Maçı zorla bize vermişlerdir. Çok önemli bir davanın açılması şarttır. Galatasaray'ın haklarının savunulmadığını düşünüyorum." CİHAN
<< Önceki Haber Hamdi Yasaman: Fenerbahçe'ye tazminat davası açılmalıydı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER