Ana Sayfa | Gündem  |   Politika   |   Ekonomi   |   Dünya   |   Spor   |   Sağlık   | Kültür   |   Teknoloji   |   Eğitim  |   Arşiv   |  Yazarlar | Canlı    RSS/Podcast

Kastamonu'da korkutan deprem

Kastamonu'da merkez üssü Daday İlçesi olan Righter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre can ve mal kaybının olmadığı deprem, kısa süreli paniğe neden oldu.
Yazı Boyutu 10 12 14 16
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün merkez üssünü Kastamonu'nun Daday İlçesi olarak saptadığı deprem, saat 04.01'de meydana geldi. Daday İlçesi'nin yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçelerenden de hissedilen 4.5 büyüklüğündeki deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. Depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmazken, sarsıntıyla birlikte yataklarından fırlayan bazı vatandaşlar, ayaklarında pijamaları, apar topar sokaklara çıktı. Deprem sırasında yurtta kalan bir öğrencisi ise baygınlık geçirdi.



Kent merkezinde vatandaşların evlerini boşaltması nedeniyle polis ekipleri, hırsızlık olaylarına karşı tedbirlerini arttırdı.

22.11.2009 07:35:46

Etiketler  : 
Kastamonu    Daday    İlçesi    deprem   

Haberi Ekle
facebook furl linkibol digg del.icio.us yumiyum oyyla bagcik technorati twitter ffeed
 
Yorum Yaz | Gönder | Yazdır


1 2 3 4 5
IMKB    50.826 DOLAR 1,5130
EURO 2,0790 ALTIN 52,28
BÜLTEN ÜYELİĞİ
 
* Günlük Haber Bültenine üye olmak için
E-POSTA adresinizi giriniz:
Ana Sayfa Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | S-Haberci |  Reklam |  Künye |  Bize Yazın
Copyright 2003-2009 samanyoluhaber.com Tüm Hakkı Saklıdır.