Ana Sayfa | Gündem  |   Politika   |   Ekonomi   |   Dünya   |   Spor   |   Sağlık   | Kültür   |   Teknoloji   |   Eğitim  |   Arşiv   |  Yazarlar | Canlı    RSS/Podcast

G.Saray'a 151 milyon dolarlık çılgın teklif

Galatasaray'a ünlü işadamında devrim niteliğinde teklif! Kulübe 151 milyon dolar verecek...
Yazı Boyutu 10 12 14 16
Borcu 300 milyon liraya yaklaşan Galatasaray'a ünlü işadamı devrim niteliğinde teklif yaptı. Ünal Aysan, 151 milyon dolar vererek Futbol AŞ'nin yüzde 51 hissesini isteyip, 'Başkanlıkta da gözüm yok.' dedi.

''Futbol şubesini ben yöneteyim. Dünyada kulüpler artık bu sistemle ayakta duruyor? dedi. Camiadan gelen itirazlara rağmen Polat, teklifi değerlendirmeye başladı

Galatasaray'a, Türkiye'de futbol kulüplerinin yönetim tarzında devrim yapacak bir teklif geldi. Her dönemde yaptığı mali desteklerle kurtarıcı görevi üstlenen İşadamı Ünal Aysan'ın Başkan Adnan Polat'a ?Futbol AŞ'nin yüzde 51 hissesini bana verin, kulübün borçlarını kapatayım? önerisi yaptığı belirtildi.

BAŞKAN ADAYI OLAMIYOR

Her kongre döneminde adı başkanlık için geçen ama 10 yıllık üyelik süresini doldurmadığı için aday olamayan Aysan'ın ?Başkan olmak gibi bir isteğim yok. Ben futbol şubesini yöneteyim. Siz diğer işlere bakın. Dünyada futbol kulüpleri artık böyle yönetiliyor??dediği vurgulandı.

SÖZ HAKKIMIZ KALMAZ

Enerji sektöründe dünyaca ünlü bir işadamı olan Aysan'ın bu teklifi??Galatasaray'ın Abromovich'i olmak istiyor? diye yorumlandı. Ancak camiadan ?Futbol AŞ satılamaz. Böyle bir satış, kulüp üyelerinin futbolla ilgili söz haklarını ellerinden alır??diye sert itirazlar yükseldi.

BORÇ BATAĞI ZORLUYOR

Fakat borcun 300 milyon liraya yaklaşması ve bunu kapatmak için Riva'nın satışından başka çare bulunamaması Aysan'ın teklifini cazip kılıyor. Riva'yı elden çıkarmak istemeyen Başkan Polat'ın bu nedenle teklifi geri çevirmediği ve değerlendirdiği belirtildi.
star

16.11.2009 18:11:32


Haberi Ekle
facebook furl linkibol digg del.icio.us yumiyum oyyla bagcik technorati twitter ffeed
 YORUMLAR ( 5 )
Tüm Yorumlar | Yorum Yaz | Gönder | Yazdır
sat
sat sat sat sat sat sat ne bekliyosun başkan yaaaa
ramazan   17.11.2009 04:02:40 
Yorumunuz kriterlerimize uymadığı için yayınlanmamıştır.
Çağatay   16.11.2009 21:49:50 
tamamı özelleştirilsin
kulübün tamamı chelsea gibi özelleştirilse kulüp daha iyi olur.
Çağatay   16.11.2009 21:48:30 
Yorumunuz kriterlerimize uymadığı için yayınlanmamıştır.
Çağatay   16.11.2009 11:48:25 
Yorumunuz kriterlerimize uymadığı için yayınlanmamıştır.
Çağatay   16.11.2009 21:48:15 


1 2 3 4 5
IMKB    50.826 DOLAR 1,5130
EURO 2,0790 ALTIN 52,28
BÜLTEN ÜYELİĞİ
 
* Günlük Haber Bültenine üye olmak için
E-POSTA adresinizi giriniz:
Ana Sayfa Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | S-Haberci |  Reklam |  Künye |  Bize Yazın
Copyright 2003-2009 samanyoluhaber.com Tüm Hakkı Saklıdır.