Yandaş Medyadan Erdoğan konuşurken 'uyudu' yalanı

Yalan haber yapmayan doymayan yandaş medya, TÜSİAD toplantısında Erdoğan'ın konuştuğu sırada bir fotoğraf paylaşarak İş adamı Cem Boyner'in uyuduğunu iddia etti. Oysa o fotoğrafın tamamı bambaşkaydı.

Yandaş Medyadan Erdoğan konuşurken 'uyudu' yalanı

İş adamı Cem Boyner'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı dinlerken gözlerini kapatıp uyumaya çalıştığı iddiasına eşi Ümit Boyner'den set tepki geldi. Yandaş medyanın temsilcileri Haber7.com ve Takvim gazetesi, dünkü TÜSİAD toplantısında Boyner'in gözleri kapalıyken çekilen fotoğrafını kullanarak "Erdoğan konuşurken uyudu" şeklinde haber yaptı.  

ERDOĞAN 3 SIRA YANINDA
Cem Boyner, toplantıda Erdoğan'ın 3 sıra solunda bulunuyordu. Servis edilen görüntülerde Boyner'in gözleri kapalıyken çekilen fotoğrafların tamamına bakınca, ünlü iş adamının Erdoğan'ın yanında oturduğu görülüyor.


BOYNER AYAĞA KALKMADI İDDİASI
Cem Boyner'i hedef alan haber, "Erdoğan'a saygısızlık" yönündeydi. Haber7.com'a göre Boyner, Erdoğan'ı dinlerken gözlerini kapatıp uyumaya çalıştı. Boyner'in konuşma bitiminde Erdoğan için ayağa kalkmadığı iddia edildi.

HEDEF GÖSTERMEK İÇİN SEÇİLMİŞ BİR FOTO VE YALAN HABER
Bu haberle ilgili Cem Boyner'den herhangi bir açıklama gelmezken eşi Ümit Nazlı Boyner, sabah saatlerinde Twitter hesabından açıklama yapma gereği duydu. Haberle ilgili olarak "amaçlı provokasyon ve hedef göstermek için seçilmiş bir foto ve yalan haber. AYIP" ifadelerini kullandı. 

İşte o tweet:


HABERİ SİTEDEN KALDIRDILAR

Haberi yapan internet site daha sonra bu haberini siteden kaldırdı.Twitter hesabından yaptıkları paylaşımda "haberin yapıldığı kaynakta yapılan hatanın farkedilmesiyle, yayın ilkelerimiz gereği kısa sürede sitemizden kaldırılmıştır. Haberin provokasyon amaçlı olmadığını, Cem Bey'in şahsına yönelik art niyet taşımadığımızı bildirir, iyi günler dileriz" ifadelerini kullanıldılar.



<< Önceki Haber Yandaş Medyadan Erdoğan konuşurken 'uyudu' yalanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER