Türkiye'yi sarsacak kan donduran vahşet!

İzmir'in Aliağa ilçesinde, annesini elektro şok cihazıyla başına vurarak bayıltıp ardından defalarca bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen iki kızı, gözaltına alındı.

Türkiye'yi sarsacak kan donduran vahşet!

İzmir'in Aliağa ilçesinde, kendilerine baskı yaptığını ileri sürdüğü annesi Gülseren Süngü'yü elektro şok cihazıyla başına vurarak bayıltıp ardından defalarca bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen iki kızı, gözaltına alındı   Olay, Aliağa ilçesi Yenimahalle 530 Sokak'ta meydana geldi. Bir barda garsonluk yaptığı öğrenilen Gülseren Süngü (39) isimli kadın eve gelen arkadaşı E.E. tarafından kanlar içinde bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Süngü'nün hayatını kaybettiğini belirledi. Vücudunda bıçak yarası olduğu tespit edilen Süngü'nün cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis ekipleri, ölen kadının kızları Ş.P. (19) ve B.P.'nin (17), ifadelerini alırken küçük kızın sağ ayağında kan izine de rastladı. Annelerinin eve gelip gitme konusunda baskı yaptıklarını söyleyen Ş.P. ve B.P.'nin ifadelerinde "Elektro şok cihazı ile bayıltmaya çalıştık. Bayılmayınca elimizdeki cihazla başına vurduk. Sonrada bıçakladık." dediği öğrenildi. 

Kız kardeşler sonra annelerinin telefonundan E.E'ye eve gelmemesi için mesaj attıkları da tespit edildi. Söz konusu bıçak ile cihazın 500 metre mesafedeki çöp konteynırın içinde bulunduğu belirtildi. Ş.P. ve B.P.'nin gözaltı işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

CİHAN
<< Önceki Haber Türkiye'yi sarsacak kan donduran vahşet! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER