Tırnağını kesmesiyle hayatı kurtulmuş!

Tokat'ta bir inşaatın temel kazısı sırasında, bitişiğindeki ahşap manav dükkanın çatısı çöktü. Manav sahibi tırnak kesmek için dışarı çıktı, olaydan yara almadan kurtuldu.

Tırnağını kesmesiyle hayatı kurtulmuş!

Tokat'ta apartman inşaatı için yapılan temel kazma çalışmaları sırasında, inşaatın bitişiğinde bulunan Emin Uyan'a ait ahşap manav dükkanın çatı çöktü. 

Büyük bir gürültüye çöken çatı sonrası manav dükkanı kullanılmaz hale gelirken, olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve arama kurtarma ekipleri gönderildi. 

Kazanın yaşandığı sırada ise manav sahibi Emin Uyan dükkan dışında olduğu için kazadan yara almadan kurtuldu. 

Olay sonrası bölgede polis güvenlik şeridi çekerken, arama kurtarma ekipleri ise göçük altında inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İnşaat bekçisi Ali Akgül, çatının bir anda çöktüğünü söyledi.

TIRNAĞINI KESMESİ KURTARMIŞ

44 yıldır manav dükkanı işlettiğini söyleyen Emin Uyan ise, "Temeli kazarlarken 'Çok yakın girmeyin' diye uyardım. Onlar da, 'Bir şey olmaz, binada yük yok' diyerek devam ettiler. Kepçe direğin altını oymuş. Bir anda çatı çöktü" dedi.

Olay sırasında dışarıda olduğunu söyleyen Uyan, "Abdest alıp namaz kılacaktım. 'Tırnağımı keseyim de öyle' abdest alayım dedim. Tırnağımı kesmeye oyalanmasam ben içeride namaz kılıyor olacaktım" diye konuştu.



DHA
<< Önceki Haber Tırnağını kesmesiyle hayatı kurtulmuş! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER