Taksim'de sandalye kavgası kanlı bitti

Beyoğlu’nda iki kafeterya işletmecisi arasında çıkan kavga kanlı bitti.

Taksim'de sandalye kavgası kanlı bitti

Beyoğlu’nda iki kafeterya işletmecisi arasında çıkan kavga kanlı bitti. Şahıslardan biri diğerini silahla vurarak öldürdü. Vuran şahıs ise olay yerinden kaçtı.

Olay İstiklal Caddesi Erol Demek Sokak’ta gerçekleşti. İddialara göre Murat B. İle Bayram Ö. arasında dün akşam başlayan masa sandalye tartışması bugün de devam etti. Sözlü kavga tartışmaya dönüştü. Taraflardan Murat B. Bayram Ö.’yü silahla vurdu. Kanlar içinde yere yığılan Bayram Ö. yaralı halde, uzun süre ambulans bekledi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde kalp masajı yapılan yaralı Bayram Ö. hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Cinayet zanlısı Murat B.’nin olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Polis ekipleri cinayetin işlendiği sokakta bir süre inceleme yaptı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar yaşadığı şoku bir süre üzerinden atamadı. 

Sokaktaki bir esnaf ise olanları şöyle anlattı: “Bana telefon açtı işyerindeki bir arkadaş. Ben geldim yerde yatıyordu yaralı. Ambulansın gelmesi yarım saati buldu. Ben geldiğimde kalp masajı yapıyorlardı. Sokağın abisiyim ayağı vardı. Çocuklar direnmeye çalıştılar. İkisi de hemşeridir bunların. Nasıl bir şey olduysa bilmiyorum. Mekanlarla ilgili bir şey. Sen biraz fazla taştın falan kavgası.”

CİHAN
<< Önceki Haber Taksim'de sandalye kavgası kanlı bitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER