Star Haber'i anlamak için...

Ergenekon kapsamında tutuklu bulunan sanıkların 2006'daki ilginç buluşma fotoğraflarından sonra 2005 yılında bir ödül töreninde çekilmiş görüntüler ortaya çıktı

Star Haber'i anlamak için...

"Yılın kuvvacısı" ödül töreninde herkesin yakından tanıdığı birçok isim kameralarımıza takıldı. Geleneksel olarak her yıl "kendi takdirlerini kazanan" isimleri ödüllendiren Kuvvacılar, 2005 yılında medya dünyasının çok yakındığı bir spikeri de kutsamış! İstanbul Sirkeci Garı'nda gerçekleşen "Yılın Kuvvacısı" ödül törenine Star TV Ana Haber sunucusu da katılmış. Törende Uğur Dündar, ödülünü Yaşar Nuri Öztürk'ün elinden alıyor bir de konuşma yapıyor.

İŞTE GÖRÜNTÜLERİ - KARELER

Bilindiği gibi Ergenekon İddianamesi açıklanır açıklanmaz “İddianameyi etkisiz hale getirmek” için “Acil ve senkronize reaksiyon uyarısı” başlıklı bir planın hazırlandığı ve bunun Ergenekon Operasyonu’nun karşısında yeralan gazeteci, yazar, akademisyen ve hukukçulara gönderildiği ortaya çıkmıştı. Dündar'ın da son günlerde hazırladığı haberlerde adeta bunu doğrulatırcasına ilginç haberler hazırladığı gözlerden kaçmamıştı.

Uğur Dündar ne yapmaya çalışıyor?-İZLE

Özkök'e ağza alınmayacak hakaret!-İZLE

<< Önceki Haber Star Haber'i anlamak için... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER