Şaşkın hırsızın zor anları !

Pompalı tüfekle kuyumcuya girip, içeride kılıfından tüfeği çıkardı. Ancak kuyumcunun seri hareketi ile tüfeği kaptırınca...

Şaşkın hırsızın zor anları !

Samsun’un Havza İlçesi'nde ilginç bir kuyumcu soygunu olayı yaşandı. 23 yaşındaki M.D. iddiaya göre borcundan dolayı pompalı tüfekle kuyumcu soymaya kalkıştı. Başında motor kaskı ile birlikte içeri giren M.D. önce kılıfından tüfeğini çıkardı. Sonra tezgah arkasında bulunan 26 yaşındaki Şerafettin İkiz'e doğrultup, "Altınları ver" dedi. Ancak tezgahın önünde müşteri gibi duran 54 yaşındaki baba Ali İkiz şaşkınlığını üzerinden atıp soyguncunun tüfeğini namlusundan yakalayıp elinden aldı. M.D. de kaçarken vatandaşlara yakalandı.

ŞAŞKIN HIRSIZIN ZOR ANLARI - KARELER

Olay bugün öğle saatlerine doğru Kazımpaşa Caddesi üzerinde bulunan Fazilet Kuyumcu'da meydana geldi. Amasya'nın Merzifon İlçesi nüfusuna kayıtlı olup, işsiz olduğu belirtilen M.D. motosikletle kuyumcunun önüne park etti. Başındaki kask ile birlikte, kılıf içerisinde bulunan tüfeğiyle içeri girdi. Kapı önünde pompalı tüfeği kılıfından çıkarıp tezgahın arkasında bulunan Şerafettin İkiz'e doğrultup, "Altınları torbaya doldur bana ver" dedi. Bu sırada tezgah önünde de müşteri gibi duran ve oğluyla sohbet eden baba Ali İkiz yaşadığı kısa süreli şoku üzerinden atıp soyguncuya dönerek, "Sen kimsin" diyerek üzerine yürüdü. M.D.'de bu harekete şaşırıp tüfeği bu sefer Ali İkiz'e doğru çevirdi. Ancak baba İkiz tüfeği namlusundan yakalayıp M.D.'nin elinden aldı. M.D. tüfeği kaptırdı ancak elindeki kılıfı bırakmadan koşarak kaçmaya başladı. Fakat baba İkiz'in tüfekle peşinden koşmasını gören vatandaşlar kendisini hemen yakalayıp polise teslim etti. Yaşanan tüm bu olaylar içeride bulunan güvenlik kamerasına kaydedildi. Sabıka kaydı bulunmayan M.D. ifadesinde işsiz olduğunu ve yüklü miktarda borcu bulunduğunu belirtti. Polis konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini söyledi.
<< Önceki Haber Şaşkın hırsızın zor anları ! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER