Sabah muhabirinden sonra Perinçek de tehdit etti

Cezaevinden çıkışı esnasında “Cemaatlerin kökünü kazıyacağız.” diyen İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, bu kez de partisinin Balıkesir İl Örgütü'nün düzenlediği konferansda "Toplumda tarikat ve cemaatlerin tasfiyesi için geniş bir toplumsal halk eğitimi aydınlanma seferberliği yapılacak." diyerek tehditler savurdu.

Sabah muhabirinden sonra Perinçek de tehdit etti

Cezaevinden çıkışı esnasında Cemaatlerin kökünü kazıyacağız.” diyen İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, bu kez de partisinin Balıkesir İl Örgütü'nün düzenlediği konferansda "Toplumda tarikat ve cemaatlerin tasfiyesi için geniş bir toplumsal halk eğitimi aydınlanma seferberliği yapılacak." diyerek tehditler savurdu.


Perinçek'in bu tehditkar sözleri, hemen akıllara Sabah gazetesi'nde istihbarat kaynaklı haberler yapan Abdurrahman Şimşek'i getirdi.

Şimşek, katıldığı bir tv programında MGK'da alınan karar gereği artık devlet içinde hiçbir cemaate yer olmadığını belirtmiş, ortak bir karar alındığını söyleyerek 'Bundan sonra ne Süleymancı, ne Nakşibendi, ne Menzil, ne de İsmailağa, İskenderpaşa... Bütün cemaatlerle devlet etkin şekilde mücadele edecek' ifadelerini kullanmıştı. Sabah muhabirinden sonra Perinçek te tehdit etti | samanyoluhaber.com


<< Önceki Haber Sabah muhabirinden sonra Perinçek de tehdit etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER