O görüntülere ilişkin ilginç gelişme!

Ergenekon eylemi olduğu iddia edilen Danıştay cinayetinde kamera kayıtlarının silinmesi ile ilgili açılan 10 sanıklı davada ilginç gelişmeler yaşanıyor.

O görüntülere ilişkin ilginç gelişme!

Asrın Davası'nda savcı Danıştay'a yönelik hain saldırının iddia edilen ETÖ'nün en kanlı saldırısı olduğunu yazmıştı. O saldırı sırasında üzerine görüntü kaydedildiği öne sürülen bir hard diskten söz ediliyor. Mahkeme istedi. Ama hala o hard diski göndermediler. OYAK davasında kritik hard disk bir türlü mahkemeye ulaşmıyor.

Ergenekon eylemi olduğu iddia edilen Danıştay cinayetinde kamera kayıtlarının silinmesi ile ilgili açılan 10 sanıklı davada ilginç gelişmeler yaşanıyor. Mahkeme, kayıt yapabilme özelliği bulunan Genel Sekreter Yardımcısı'nın odasındaki bilgisayara ait hard diski istemişti. Danıştay mahkemeye önce iç boş bir hard disk gönderdi.

Mahkeme ikinci kez Danıştay'dan olayın olduğu 16 ve 17 Mayıs 2006 tarihli kayıtların içinde olduğu hard diski talep etti. Bu defa da 2009-2011 yılında kullanılan bilgisayara ait hard diskler gönderildi. 28 Aralık'taki duruşmada mahkeme 3. kez Danıştay'a "Hard diski gönderin" dedi. Ancak kritik hard disk yine mahkemeye ulaşmadı.


Danıştay, 25 bilgisayardan hangisinin o dönemde genel sekreter yardımcısı tarafından kullanıldığını tespit edemeyeceklerini söyledi. Bunun üzerine İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne yazı yazdı. Söz konusu bilgisayarların incelenmesini ve hangi bilgisayarın o dönemde kullanıldığının tespit edilmesini istedi.

<< Önceki Haber O görüntülere ilişkin ilginç gelişme! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER