Muhtar çaldı, protokol halay çekti

Hakkari'nin Bağışlı köyünde, Valiliğinin desteğiyle, bölgede maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları için sünnet şöleni düzenlendi.

Muhtar çaldı, protokol halay çekti

Bağışlı köyünde düzenlenen sünnet töreninde konuşan Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, bu tür günlerin mutlu günler olduğunu, dileklerinin Hakkari'nin hep güzelliklerle anılması olduğunu belirtti.Türkiye'nin zor coğrafyasındaki Hakkari'nin sorun ve sıkıntılarının çözülmesi için yoğun çabalarının bulunduğunu ifade etti. Büyük Önder Atatürk'ün bıraktığı Misak-ı Milli sınırlarının sonsuza kadar varolacağını kaydeden Nasuhbeyoğlu, ''Sıkıntılı ve zorlu coğrafyada yaşayan insanlara hizmet borcumuz var. Bu borcumuzu ölsek dahi ödeyemeyiz'' dedi. Konuşmaların ardından 150 çocuk doktorlar tarafından sünnet edildi. Vali Nasuhbeyoğlu, sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler verdi. İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Erhan Kubat, 1.5 yaşındaki Sabır Samet Aydın'ın kirveliğini yaptı. Sünnet şöleninde şarkılar eşliğinde davetliler halay çekti.

GÖRÜNTÜLER: AA Sünnet şölenine, Emniyet Müdürü Cavit Çevik, İl Sağlık Müdürü Dr. İdris Ethemoğlu, tanınmış sünnetçilerden Kemal Özkan, tiyatro sanatçısı Yılmaz Erdoğan'ın babası Nazım Erdoğan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

<< Önceki Haber Muhtar çaldı, protokol halay çekti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER