Kaza anı kamerada - Video

İzmir'in Bornova ilçesinde frenleri arızalanan bir TIR vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Kontrolden çıkan TIR şaha kalktı, o anı kamera kaydetti.

Kaza anı kamerada - Video

Kontrolden çıkan TIR önce MTA Bölge Müdürlüğü’ne daldı. Otomatik bariyere takılan TIR, daha sonra yokuş aşağı kayarak şaha kalktı ve yere çakıldı. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Bu görüntüler İzmir'in Bornova İlçesi'nden. Maden Tetkik Arama Ege Bölge Müdürlüğü'nün güvenlik kameraları kayıtta. Kadir Uğurlu'nun kullandığı TIR, İzmir-İstanbul Karayolu üzerinde seyrederken Sabuncubeli rampasına geldiğinde frenleri arızalandı. Kontrolden çıkan tır hızla yokuş aşağı inmeye başladı. Sürücü aracı bir türlü durduramayınca yoldaki başka araçlara çarpmamak için direksiyonu kırdı. Güvenlik kamerasının başkan sona kaydettiği olayda frenleri tutmayan tır Maden Tetkik Arama Ege Bölge Müdürlüğü'ne dalıyor. Karşısına çıkan jandarmaya ait bir minibüsü selektör yaparak uyaran TIR, Bölge Müdürlüğü'nün otomatik bariyerine çarparak duruyor fakat daha sonra yokuş aşağı geriye doğru kaymaya başlıyor. Dorsesinin arka tarafını istinat duvarına çarpan TIR'ın ön bölümü şaha kalkıyor. Yerden yaklaşık 5 metre yükselen TIR’ın kafası, güvenlik kulübesinden dışarı çıkan görevlilerin korku dolu bakışları arasında dorsesiyle birlikte yere çakılıyor. Korku dolu dakikalar yaşayan sürücü kazayı burnu bile kanamadan atlatıyor. Kazadan geriye güvenlik kamerasının kaydettiği işte bu görüntüler kalıyor.
<< Önceki Haber Kaza anı kamerada - Video Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER