Kapkaççı kuyumcuya gidince yakalandı

İstanbul Tuzla'da kapkaç yaparak bir kadının boynundan altın kolyeyi kopartıp kaçan zanlılar kuyumcuya gidince yakayı ele verdi.

Kapkaççı kuyumcuya gidince yakalandı

Olay Aydınlı Mahallesi'nde meydana geldi. Bir akrabasını ziyarete giden M.Z.'nin (33) yanına yaklaşan iki zanlıdan biri genç kadının boynundaki altını kopardıktan sonra yanındaki şahıs ile birlikte ara sokaklarda kayıplara karıştı. M.Z.'nin polisi aramasıyla kısa sürede olay yerine gelen Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ile Tuzla Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler zanlıların çaldıkları altın kolyeyi satmak isteyebileceklerini düşünerek bölgedeki kuyumcuları tek tek dolaşarak kamera kayıtlarını incelediler.

Tuzla Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler Aydınlı Mahallesi'ndeki bir kuyumcuda genç bir kişinin altın kolye sattığını belirleyince kamera kayıtlarından belirlenen eşkal doğrultusunda çalışma başlattı. Bölgede zanlıların saklanabilecekleri yerlerde çalışmalarını yoğunlaştıran polis ekipleri kolyeyi M.Z.'nin boynundan kopartarak kaçan ve kuyumcuda satan Diren Korkankorkmaz'ı (22) metruk binada uyuşturucu kullanırken yakaladı. Korkankorkmaz'ın kapkaç sırasında yanında bulunan arkadaşı Y.A.'da kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.
<< Önceki Haber Kapkaççı kuyumcuya gidince yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER