İsmail Kavuncu halkla buluştu - Foto

29 Mart 2009 Yerel seçimleri için geriye sayım başlarken, siyasi partilerin seçim kampanyalarında tempo giderek artıyor.

İsmail Kavuncu halkla buluştu - Foto

Gece gündüz çalışan, halkın dertlerini dinleyen, onlara projelerini anlatan Belediye Başkan adaylarından İsmail Kavuncu, dün akşam (6 Mart Cuma) Eyüp’lülerle Eyüp Kapalı Spor Salonu’nda muhteşem bir gecede bir araya geldi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı İsmail Kavuncu’nun projelerini anlattığı, Meclis üyesi arkadaşlarını tanıttığı gecede, Pop Müziğin ünlü ismi Murat Göğebakan da birbirinden güzel parçalarını Eyüplüler için seslendirdi. Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı İsmail Kavuncu’nun halkla buluşma gecesi, Mehter Takımı’nın gösterisiyle başladı. Gecede AK Parti Eyüp İlçe Teşkilatı Başkanı Seçkin Turan ve AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu konuşma yaptılar. Daha sonra söz alan ve konuşması Eyüplülerin coşkulu sevgi gösterisiyle sık sık bölünen İsmail Kavuncu projelerini anlattı. Eğitimden sağlığa, tapu sorunundan istihdam konusuna, turizmden altyapı yatırımlarına, sosyal hizmetlerden ulaşım sorununa kadar yapılacak hizmetleri özetleyen Kavuncu, barkovizyon gösterisiyle de bunları görsel bir şölene dönüştürdü. Gecede sahneye çıkan Murat Göğebakan, pop rock müziğinin en seçkin örneklerini seslendirdiği muhteşem bir konser verdi.
<< Önceki Haber İsmail Kavuncu halkla buluştu - Foto Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER