İlk tutuklananların son görüntüleri

Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi Nöbetçi Hakimliği, Danıştay 2. Dairesi'ne yönelik saldırıyı gerçekleştiren Alparslan Arslan ile İsmail Sağır, Osman Yıldırım ve Tekin Irşi'nin tutuklanmalarına karar ver

İlk tutuklananların son görüntüleri

Saldırının faili olan Arslan ile İsmail Sağır, Osman Yıldırım ve Tekin Irşi, savcılıktaki sorgulamalarının tamamlanmasının ardından nöbetçi hakimliğe çıkarıldı.
FOTOĞRAF:AA Hakimlik, zanlıların, Türk Ceza Kanunu'nun ''Anayasal düzeni değiştirmeye teşebbüs'', ''nitelikli adam öldürme'', ''nitelikli adam öldürmeye teşebbüs ve suçlara iştirak etmek'', ''patlayıcı madde bulundurmak ve atmak'' suçları ve 6136 sayılı Ateşli Silahlar Yasası'na muhalefet etmek suçlamalarından dolayı tutuklanmalarına karar verdi.
FOTOĞRAF:AA SİNCAN F TİPİ CEZAEVİNE GÖTÜRÜLDÜLER Mahkemenin tutuklama kararının ardından Alparslan Arslan ile İsmail Sağır, Osman Yıldırım ve Tekin Irşi, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Ulucanlar Kapalı Cezaevi'ne götürüldü. Ulucanlar Cezaevine teslim edilmek istenen Arslan ve 3 arkadaşı, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, geçen hafta kaleme alınan ''Terör ve organize suçlularının bundan böyle F tipi cezaevine konulması'' yönündeki yazısı nedeniyle cezaevi yöneticileri tarafından cezaevine kabul edilmedi.
FOTOĞRAF:AA Bunun üzerine, görüşmelerin ardından Aslan ve 3 arkadaşı, Sincan F Tipi Cezaevi'ne konuldu.
FOTOĞRAF:AA
<< Önceki Haber İlk tutuklananların son görüntüleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER