İki ilde çift başlı buzağı şaşkınlığı

Bitlis'te ve Batman'da doğan çift başlı buzağılar halkı korkuttu

İki ilde çift başlı buzağı şaşkınlığı

BİTLİS Bitlis Merkeze bağlı Ekinli köyünde 2 başlı ve 2 kuyruklu ölü bir buzağı dünyaya geldi.
Ölü olarak dünyaya gelen buzağıyı 2 kafa ve 2 kuyruklu olarak gören vatandaşların korku içinde kaldığını kaydeden Muhtar Maşallah İletmiş, "Köyümüzde ikamet eden Rahmi Atay adlı vatandaşımız insanları hayrete düşüren buzağıyı görünce korkudan köyü bir günlük terk etti." dedi.
Yıllardır Ekinli köyünde yaşadığını açıklayan Köy Muhtarı Maşallah İletmiş köylerinde ilk defa insanları hayrete düşürecek böyle bir olayın meydana geldiğini söyledi.
BATMAN Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan beldesinde doğan çift başlı buzağı, anne karnında yaşamını yitirdi. Çift başlı buzağıyı doğuran inek ise veterinerler tarafından yapılan müdahale sonucu yaşama döndürüldü.
Görenleri hayrete düşüren yavru buzağı, tek boyunlu ve iki başlı, diğer organları yerinde olarak dünyaya geldi. Geçimini çiftçilikle sürdüren Demirbilek ailesi çift başlı buzağının doğmasını bir mucize olarak değerlendirdi.
Bekirhan'da yoldan geçen bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına kaydedilen çift başlı buzağı görenleri hayretler içinde bıraktı. Dünyada bu tür doğumlara çok nadir olarak rastlanıldığı belirtildi. CİHAN
<< Önceki Haber İki ilde çift başlı buzağı şaşkınlığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER