İdeali genetik mühendisliği-Video

OKS'de tüm soruları doğru bilerek birinciliği elde eden 2 öğrenciden biri olan Selin İşgüven, ''En büyük idealim genetik mühendisi olmak'' dedi.

İdeali genetik mühendisliği-Video


Bodrum'da ailesiyle bir tatil köyünde dinlenen İstanbul Özel Üsküdar S.E.V. İlköğretim Okulu öğrencisi Selin İşgüven (14), AA muhabirine, birincilik haberini sınava hazırlandığı dershane yöneticilerinden öğrendiğini söyledi.
Sınava hazırlanırken kendini eve kapatmadığını belirten İşgüven, ''Sınava kadar oyun da oynadım bilgisayara da girdim. Sınava hazırlanan arkadaşlara tavsiyem, 'ders okulda öğrenilir' mantığıyla hareket etsinler, dersi okulda öğrenmeye çalışsınlar. Başarımda en büyük pay önce okulumun, sonra da sınava hazırlandığım 2 dershaneye aittir'' diye konuştu.
Hangi okula gideceğine henüz karar vermediğini ifade eden İşgüven, ''Sınav puanımın belli olması için bekledim. Kafamda bir iki okul var. En büyük idealim ise genetik mühendisi olmak'' dedi.
DOKTOR ANNE-BABANIN TEK ÇOCUĞU
Selin İşgüven'in doktor annesi Pelin İşgüven ise Selin'in tek çocukları olduğunu ifade ederek, ''Eşim ve ben doktoruz. Selin'in bu başarıyı yakalayacağına inanıyorduk. Bu başarıya katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu.
Türkiye birincisi Selin İşgüven, başarısını birlikte tatil yaptığı arkadaşlarıyla denize girerek kutladı.

Klip yüklenmeye başlamazsa play tuşuna basarak birkaç kez deneyin.
<< Önceki Haber İdeali genetik mühendisliği-Video Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER