Hürriyet, Gökçek'te fena yanıldı !

22 Aralık 2008'de "Erdoğan Gökçek'i sildi" diyen ve Gökçek'in aday olamayacağı yönünde haber yayınlayan Hürriyet resmen çuvalladı !

Hürriyet, Gökçek'te fena yanıldı !

ERDOĞAN ADAYLARI BÖYLE AÇIKLADI - KARELER

Samanyoluhaber.com günler önce "Ak Parti'nin adayı Gökçek" diye haber yaptı ama bazı medya organları yaptıkları "tahminde" fena yanıldılar. Bunlardan biri de "Hürriyet" oldu.

İŞTE "ADAY GÖKÇEK" DEDİĞİMİZ HABER

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu ile düellosunun ardından bir kahanette bulunan Hürriyet yazarı Fatih Çekirge, "Erdoğan Gökçek'i sildi" iddiasında bulunmuş ve bu iddiasını da kendince sağlam delillere dayandırmıştı. Habervaktim'in haberine göre; Çekirge'nin analizi Hürriyet'in internet sitesinde manşetleri de süslemişti. Kamuoyunun merakla beklediği açıklama bugün AK Parti genel merkezinde düzenlenen programda konuşan Başbakan Erdoğan'dan geldi. Erdoğan, hizmetlerini övdüğü Melih Gökçek'le yeniden 'yola devam' kararı aldıklarını belirtirken, malum medyanın da yalan haberlerine işaret etti. Erdoğan, 'Gazete ve televizyonlarda kim hangi yalanı uydurursa uydursun, başkanın halkın gönlündeki yerini kaldıramaz' diye konuştu. Çekirge'nin analizinde ne vardı? Çekirge'nin yazısında ise şu ifadeler dikkat çekiyordu: 'Erdoğan, Melih Gökçek'i aday yapmayacak'(!) "AKP Genel Merkezi'nin 'derin koridorları'ndan bir fısıltı yükseliyor: 'Başbakan Melih Gökçek'i aday yapmayacaktı, son düellodan sonra tümüyle sildi...' Bu fısıltının izini sürdüm... Konuştum, sordum... Derin koridorlardan geçen bazı tanıdık isimlerden yardım istedim, onlar da araştırdı... Ve baktık ki mesele fısıltının da ötesinde...Başbakan Erdoğan, Melih Gökçek'i aday yapmayacak."
<< Önceki Haber Hürriyet, Gökçek'te fena yanıldı ! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER