Günün en beğenilen yorumları!

Samanyoluhaber.com okuyucularının yaptıkları ve editörlerimiz tarafından özenle seçilen işte o yorumlar...

Günün en beğenilen yorumları!

Samanyoluhaber.com'da, hergün onlarca haber yayınlanıyor ve bu haberlere yüzlerce yorum yapılıyor. Bu yorumlardan bazılarını sizler için derledik. Tamamı oldukça kıymetli ifadeler barındıran ve bu gün yapılan yorumlarınızı sizlerin beğenisine sunuyoruz.

***



Yahu halen daha nasıl konuşabiliyorsunuz? Sade vatandaş olarak benim adım yanlışlıkla dahi olsa hırsızlıkla anılsa yerin dibine batarım, bu ne yüzdür yahu. Babam bize oğullarına derdi ki 'Aman oğlum adımıza leke getirmeyin, insanları üstümüze güldürmeyin'. Bu yaştan sonra bir laf bile kaldıramam herkes ona göre yaşasın. Nereden nerelere? Allah doğrudan ayırmasın.

***



Bizleri üzen tek şu: 'Düne kadar elçiliklerimizin olmadığı bölgelerde Allah rızası için, ülkemiz ve milletimizin imajı için, insanlık için sevdiklerinden yarı kalmak pahasına hizmet eden insanlara hain demek!'. Cemaatten değilim ama bu güzel insanların yaptıkları eşsiz hizmetlere, dünyanın her yerini gezerek 20 yıldır şahit oldum.

***


Atilla

Sayın Cumhurbaşkanım çekinceniz olan şeyler varsa, siz Cumhurbaşkanısınız yasayı geri gönderirsiniz. Endişelendiğiniz maddeler yeniden düzenlenir ve yeni hali ile çıkar karşınıza. Hükümetten söz aldım demek kadar yanlış birşey olamaz. Yasa, hükümeti değil meclisi ilgilendiren bir konu. Sizden beklenen karşılığını bulamadık. Bunlar vicdani yaralar. İyileşmesi de zordur.

***

4- 'Gönül erleri hep yardım için koştular!'

ElifAltunkaya5

Tek dertleri Allah rızası olup dünyanın dört bir yanında "Fedakarlık ya Hu" düsturuyla hareket eden hizmet erlerini başka yakıştırmalar yapanları insafa davet ediyorum..Allah her şeyi görüyor..Hakikat en yakın zamanda inkişaf edecektir.

***


Yaman

Öncelikle 17 Aralık''tan bu güne hep hizmet hareketini eleştirdik. Yapılanların arkasında sanki hizmet hareketi var. Ben buradan bu ses kayıtlarını yayınlayanlara sesleniyorum. İllegal yollara giren, hukuksuzca herkesi dinleyenin kim olduğu apaçık ortada... Arkadaşlar ben evvela hizmet hareketinden özür diliyorum ve diyorum ki bunların amacı hizmet hareketini bitirmek, bitiremezler de Allah''ın izni ile... Fakat herkes aklını başına alsın hizmet hareketini desteklemek zorundayız.

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Günün en beğenilen yorumları! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER