Gezi Parkı olaylarında gerilimi tırmandıran Başbakan mı?

İnternete peş peşe düşen ses kayıtları bir yenisi daha eklendi. Kayıtta Muammer Güler ve Cemal Kalyoncu olduğu iddia edilen kişiler Gezi olaylarıyla ilgili ilginç ifadeler kullanıyor.

Gezi Parkı olaylarında gerilimi tırmandıran Başbakan mı?

Video paylaşım sitesi Youtube’a düşen kayıtta iki kişi Gezi Parkı eylemleriyle ilgili konuşuyor. 

İddialara göre konuşanlar o dönem İçişleri Bakanı olan Muammer Güler ile Kalyon İnşaat’ın sahiplerinden Orhan Cemal Kalyoncu. 
1 Haziran’da geçtiği iddia edilen konuşmaların içeriği Gezi Parkı eylemleri. 

‘Haramzadeler333’ isimli Twitter hesabından yayınlanan kayıtta iddialara göre Güler, Başbakan Tayyip Erdoğan ile arasında geçen görüşmeleri anlatıyor. Ses kaydındaki iddiaya göre Güler, Gezi Parkı eylemleri sırasında göstericilerin araya milletvekillerini de koyarak Başbakan’a parkta basın açıklaması yapıp dağılacakları ile alakalı bir istekte bulunduklarını söylüyor. Ancak Başbakan’ın Ankara’da gösteri yapan Tekel işçileri gibi parka girince çıkmayacakları düşüncesiyle izin vermediğini belirtiyor. Güler olduğu ileri sürülen kişi, Gezi parkı çevresinde bulunan eylemcilerin izin ver girelim, basın açıklamamızı yapalım çıkalım şeklinde bir talebi olduğunu belirtirken Başbakan'a konuyu sunduğunu ancak Erdoğan'ın geri adım atmayı reddettiğini Nuh diyor, peygamber demiyor şeklinde ifade ettiği görülüyor.
Ses kaydındaki kişiler eylemcilerden bahsederken de küfürlü ifadeler kullanıyor.
<< Önceki Haber Gezi Parkı olaylarında gerilimi tırmandıran Başbakan mı? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER