Dalgın sürücü gişelere daldı ! - Video

Üsküdar Çamlıca Gişeleri'ne giriş yapan dalgın sürücü, görenleri hayrete düşüren bir kaza yaptı. Güvenlik kamerası ilginç kazayı böyle görüntüledi.

Dalgın sürücü gişelere daldı ! - Video

Edinilen bilgiye göre kaza, Çamlıca Gişeleri Ankara istikametinde meydana geldi. Bülent Gürsel Yıldırım (48), 34 DD 2438 plakalı otomobiliyle seyir halinde iken bir anlık dalgınlık sonucu iki OGS turnikesini ayıran beton bariyere çarptı. Çarpma ile birlikte otomobil yan dönerek OGS girişini kapattı. Bu sırada, arkadan gelen 34 AV 8552 plakalı minibüs yan dönen otomobile hızla çarptı. İki araç bir süre sürüklenerek gişe çıkışında durabildi. Kazada otomobil sürücüsü Bülent Gürsel Yıldırım ile oğlu Umut Yıldırım yaralandı. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Umut Yıldırım'ın durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİREN KAZA! - KARELER

Gişelerin güvenlik kamerası kaza anını saniye saniye kaydetti. Görüntülerde, hızla gelen otomobil orta bariyere çarparak yan dönüyor. Arkadan gelen minibüs ise hızla otomobile çarpıyor. Minibüste bulunan sürücü ve yanındaki şahısların kaza anında yaşadıkları yüz ifadelerine yansıyor. Minibüs sürücüsü de çarpma sonrası ellerini yüzüne kapatarak korunmaya çalışıyor. Görüntüler: CİHAN
<< Önceki Haber Dalgın sürücü gişelere daldı ! - Video Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER