CHP'li Aygün bakın neden rahatsız oldu!

Kendisini iki gün alıkoyan teröristlerden 'genç arkadaşlar' diye söz ederek büyük tepki çeken CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün başörtüsünden rahatsız oldu.

CHP'li Aygün bakın neden rahatsız oldu!

Kamuda kıyafet serbestliği için 12 milyon imza toplayan ve dün isteyen memurların başörtülü, kravatsız olarak işe gitmesi için eylem başlatan Memur Sendikaları Konfederasyonu'na (Memur-Sen) tepki gösteren CHP'li Hüseyin Aygün, "Memur-Sen adlı İslamcı sendika 'kıyafet özgürlüğü' adı altında başta okullar olmak üzere kamu kurumlarında 'türbanlı devlet' için harekete geçti" dedi.

Twitter üzerinden baçıklama yapan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Memur-Sen'in 'sivil itaatsizlik eylemine'  tepki gösterdi. İşte Aygün'ün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar: "Memur-Sen adlı İslamcı sendika 'kıyafet özgürlüğü' adı altında başta okullar olmak üzere kamu kurumlarında 'türbanlı devlet' için harekete geçti; memurlar dün işe türbanla geldi; bu İslamcı sendika KESK'liler içeri atılır ortada yok, Cemevi yasaklanır ortada yok, solcu öğrencilere 15-20 yıl ceza verilir ortada yok, Alevi-solcu memurlar fişlenir, işten atılır, sürgün edilir ortada yok, gazetecilere müebbet istenir ortada yok, AKP'nin kolları altında türban eylemi yapar ancak! Kamuda türbanı yasallaştırmak için Memur-Sen'i sahneye süren AKP'nin hedefi Suudi Arabistan tipi barbar, faşist, dinci bir diktatörlüktür! Ey halkım tanı bunları!"


<< Önceki Haber CHP'li Aygün bakın neden rahatsız oldu! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER