Bilinçaltı hakkında çok önemli sır!

Batı dünyasında çokça tartışılan bilinçaltına adeta enjekte edilen gizli mesajlar, Samanyolu Haber Televizyonu'nda masaya yatırıldı.

Bilinçaltı hakkında çok önemli sır!

Mahir Etyemez'in sunduğu Haber Özel programında, filmler, şarkılar, çizgi film ve reklamlar yoluyla bilinçaltımıza işlenen gizli mesajların tehlikesine dikkat çekildi. Programın konuğu Klinik psikolog Zafer Akıncı, Özellikle aileleri uyararak, bilhassa çizgi filmler üzerinde, bilinç altına yönelik çok ciddi çalışmaların yapıldığını söyledi.

Bilinçaltına mesaj göndermenin iki türlü amaç taşıdığını belirten Akınca, bunlardan ilkinin bir ürünü satmak için, ikincisinin de bir fikri empoze etmek için olduğunu belirtti.

Bilinçaltı hakkında çok önemli bir sır da veren Akınca, "Bilinçaltı kendine ait olmayan bir bilgiyi kabul etmez. Bilinçaltında bir inanç mekanizmanız varsa, o kişiye istediğiniz telkini verin çok az etkiler. O yüzden ailelerin çocuklara izlettikleri çizgi filmler ve onlara aşılayacakları fikirler çok önemli." Diye konuştu. 

Bazı film ve şarkıların isminin de açıkça verildiği programda Akınca, bilinçaltına empoze edilen fikirlerden nasıl korunulacağının yollarını anlattı.


<< Önceki Haber Bilinçaltı hakkında çok önemli sır! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER