Ali Bulaç'tan Habertürk'e eleştiri

Ali Bulaç katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Bulaç'tan Habertürk'e eleştiri

ALİ BULAÇ  HABERTÜRKÜN MANŞETİ PROVAKATİF 

Zaman gazetesi yazarı Ali Bulaç HaberTürk gazetesine verdiği röportajının maksatlı olarak çarpıtıldığını, atılan manşetin provakatif içerdiğini söyledi. 

Ali Bulaç konuşmasında: Bu son derece provakatif  bir manşet bütün darbe öncesi dönemlerde atılmış manşetler bunlar. 28 Şubat’ı hazırlayan süreçlerde hemen hemen her gün bu yayın yönetmenleri, bu yazarlar ve bu haber servisinde çalışanlar bu manşetleri attılar. Şuanda da  aslında bunlar henüz bu davadan vazgeçmiş değiller yani bir darbe beklentisi veya sivil siyasete müdahale beklentiler var ve AKP döneminde kadının aşağılandığını anlatmaya çalışıyorlar. Bu kafalar tekrar hortladı, ortaya çıktı ve bunu vermeye bazı hassasiyetleri harekete geçirmek istiyorlar. Konu ile ilgili değil çünkü benim kadın cinayetleri ile kadının çalışması arasında herhangi bir münasebet kurmadım. O yazıyı olduğu gibi verdiler fakat yorum yaparak manşete taşıdılar. Yorum başka yazı başka.

Yani muhafazakâr ve dindar insanların yönetimde olduğu bir Türkiye böyle olur kadın cinayetlerine cevaz verilir. Bu kafalar ve mürteciler öne çıkar, dolayısıyla ey Avrupalılar, ey Amerikalılar, ey modern dünya, ey Küresel Dünya dikkat edin. Onlar iktidarda olduğu müddetçe bu tür olaylara daha çok tanık olacağız. Bu mesajı vermeye çalışıyorlar.

'BAKAN FATMA ŞAHİN BENİ  HİDAYETE ELVERİŞLİ BİRİ OLARAK GÖRDÜ'

Ali Bulaç konuşmasını şöyle devam etti: Sadece sen dedi çok değerli bir abimizsin biz seni kazanmak istiyoruz. Yani beni hidayete el verişli biri olarak gördü. Bu Fatma Şahin Hanımefendiyi aşan bir konudur.  Avrupa Birliğinin ve Kürsel Sermayenin bizim hükümetimizin önüne koyduğu bir yol haritasıdır. Bu yol haritasının dışına çıkmak bazı ülkelerde hükümetlerin düşmesine bile sebebiyet veriri. Bizim hükümetlerimizde bu projeye katılıyor. Çünkü ortada büyüme denen bir hedef konmuştur. Kadın ve çocukların enerjisinin kullanılması ve harekete geçirilmesi bunun içinde kadının evden dışarı çıkmaları icap eder.
<< Önceki Haber Ali Bulaç'tan Habertürk'e eleştiri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER