Adliyede silahlı saldırı!

Gaziantep'te adliye önünde silahlı saldırı düzenlendi.

Adliyede silahlı saldırı!

Adliye önünde pusuya yatmış aralarında husumet bulunan kişileri bekliyordu. Ancak başka bir sebeple adliyeye gelen 4 kişiyi hedef aldı. Gaziantep'te trajedi içinde trajedi yaşandı.  6 ay önce yaşanan mafya hesaplaşmasında 1 kişinin öldüğü çatışmanın rövanşını almak isteyen Adem Çetin, aylar sonra yine adliye önündeydi. Çelik yeleğini giyerek hasımlarını bekleyen Çetin, yanlışlıkla boşanma davasından çıkan Dedekurt Ailesi ile yakınlarının üzerine yaylım ateşi açtı. 
Saldırıda, olayla hiç alakası olmayan Zeki Erdem Özümsöğüt, Atilla Dedekurt, Hatice Şenel Dedekurt ve Esra Dedekurt hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Hedef alınan kişilerden ise ölen ya da yaralanan olmadı.
Uzun namlulu silahla ölüm kusan zanlının kullandığı otomobil Çevre Yolu'nda terkedilmiş halde buldu. Kısa süre sonra da şüpheli Adem Çetin, silahıyla birlikte aynı bölgedeki karakola giderek polise teslim oldu. O, hasımlarını öldürdüğünü düşünerek etrafa öfke saçmaya devam etti.
Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu tamamlanan zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye götürüldü.
Polis, saldırıya karıştığını belirlediği bir kişinin daha peşinde. Olaydan geriye ise hiçbir tarafı olmadıkları bir husumetin neticesinde can veren 4 kişinin yakınlarının acısı kaldı.


<< Önceki Haber Adliyede silahlı saldırı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER